perjantai 11. maaliskuuta 2016

Onhan siinä hommaa..

Kuten jo tiedättekin, on äitini muuttanut pienempään asuntoon. Valtava homma käydä taas kaikki tavarat läpi ja päättää mikä jää, mikä menee roskiin, mikä kirpparille, mikä meille..

Aika paljon heitettiin vaan kylmästi pois. Tämäkin oli liian iso pieneen kaksioon ja siksi hävitysuhan alla. Tämä on isäni vanha työpöytä joka toimi mulla esiintymislavana kun alle kouluikäsenä hoilotin Tarja Ylitalon tuotantoa kovaa ja korkealta samalla tanssien tämän päällä.. Joten ei todellakaan kaatopaikalle!

Paikka oli pakko löytää ja meidän makkarissa sellainen sitten oli kun vähän taas pyöriteltiin kalusteita uuteen järjestykseen. Onhan se tosi huonokuntoinen! Mutta niin rakas :). Hiontaa, hiontaa ja vielä vähän hiontaa ja maalia päälle, niin eiköhän tästä taas salonkikelpoinen saada! Ihanasti tässä on tilaa, kun oven takana on hyllyt ja toisella puolella laatikot. Lisäksi sitten nuo laatikot jotka näkyy.

Tämä taitaa olla The projekti 2016! Kesälle pitää vaan hommat jättää, että voi ulkona touhuta.


Tykkään noista ulosvedettävistä aputasoista! Kätevät siinä vaiheessa kun tästä tulee mun askartelupöytä, koska ne projektithan  ei tahdo käytettävissä oleville pöytätasoille mahtua..


Onhan se vähän "ajan patinoima" ja ihan priimaa tästä on turha yrittääkään tehdä. Mulle kelpaa sellainen sopivasti kulahtanutkin :)
Sen verran jo aloittelin, että otin tuon päällimmäisen kupruilevan viilun pois. Alla oli ihan hyväkuntoinen puu, jonka saa hiomalla siistiksi.

Tänään alkoi mun neljän päivän loma. Ollaan käyty jo pilkillä (tosin huonolla kalaonnella, mutta onneks oli hyvät eväät ja tunnelma muuten kohdallaan :) ). Illalla mennään vielä lumikenkäilemään, niin onhan tälle päivälle ulkoiltu!. Lomasuunnitelmissa vielä sisustelua, värittelyä, käsitöitä, lukemista, rentoilua, urheilukisoja, synttäreitä ja ehkä myös kirppiskierros jos ehtii :).

Kivaa viikonloppua myös sinulle! Mitäs sinä teet viikonloppuna?

3 kommenttia:

 1. Tuo pöytä kannatti ehdottomasti pelastaa, se on aivan ihana <3
  Viikonloppuna näen blogikaverini Tarun ja käydään parissa paikassa piipahtamassa. Muuten vaan nautin perheeni seurasta ja lämpimästä saunasta.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Ihana pöytävanhus, todellakin säilyttämisen arvoinen! Täällä iski sisustuskärpänen, olohuoneen sohva vaihtui ja kodarikin sai harmaata maalia seiniin. Hups :D

  VastaaPoista
 3. Oho, siellähän on pistetty kunnolla vauhtia sisusteluihin! Mulla ei riitä energia noin isoihin muutoksiin.. Keväällä on tarkotus kyllä isolla kädellä viedä tavaraa pois nurkista kuleksimasta, niin jospa sit innostuis maalaileenkin, sekin kun on ollut mielessä ;)

  VastaaPoista