sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Diy -sänky

Tästä diy-jutusta olin varsin innoissani -ja olen vieläkin! Ajatus on muhinut jo pitkään, mutta toteutuksen tiellä on ollut vanha sänky ja sen käytännöllisyys. Nyt kuitenkin vanha sänky on uudessa osoitteessa ja pääsin toteuttamaan tämän :). Uusi sänky on kyllä ostoslistalla sitten aikanaan, mutta nautitaan vielä hetki siitä että tällaiset lapsekkaat ratkaisut kelpaa..Tähän upposi neljä ikean lokerikkoa, yksi iso ja kolme pientä. Näitähän meiltä tunnetusti löytyy..
Lokerikot vierekkäin ja poikittain ja päälle patja ja sänkyhän oli kuta kuinkin siinä! Pientä mietintää aiheutti turvallisuus. Laitoin patjan ja lokerikkojen väliin liukuestemattoa, mikä pitää patjan paikoillaan. Kaide oli mietinnässä myös, mutta kun tyttö on niin rauhallinen nukkuja, ratkaistiin putoamisen esto paksulla pahvirullalla (kangaskaupasta), joka laitettiin lakanan väliin tuohon reunaan.. Vielä illalla  rullaan sitten lisäksi päiväpeiton tuohon reunaan patjan alle, niin  siihen tulee aika korkea pykälä. Aika viikari täytyy olla,  jos siitä onnistuu unissaan keikaroimaan itsensä alas.. Lattialle vielä varalta kaikki sängyn päällä olevat tyynyt ja pehmot, niin äitikin voi nukkua rauhassa :).


Tyttö oli tosi tyytyväinen! (Ja äiti myös, kun sai vaatehuoneeseen ruhtinaallisesti lisää tilaa!) Kaikki lelut ja pelit on nyt tuossa "sängyn alla" ja tuolla takana on hyviä jemmoja, kun toisen hyllyn lokerikot sattuu samalle kohdalle. Pysyy yleisilme siistinä, kun edessä on nuo laatikot. Kaappi sängyn edessä kulkee pyörillä, joten on helppo siirtää, jos reunalaatikoille on asiaa.


Päätyyn muodostui pieni kirjasto ja lukunurkka!


Täällä raivaus jatkuu.. Kasassa on nyt kaksi jätesäkillistä kaatopaikalle menevää roinaa, yksi kaapillinen kirpparitavaraa ja yksi jätesäkki vaatekeräyslaatikkoon. Ja homma jatkuu! Oon julistanut tämän vuoden kaappientyhjennysvuodeksi, sen verran kova hinku on nyt päästä turhasta tavarasta eroon.. ja etenkin yrittää hillitä sitä lisätavaran hamstraamista! Se onkin paljon vaikeampaa.. 5 kommenttia:

 1. Näyttääpä tosi kivalta ja hyvin on nyt tuota säilytystilaakin.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten hieno! Mahtava idea! :)

  VastaaPoista
 3. Mieletön idea! :) Kyllä on varmasti tyttö ikionnellinen.
  Täällä on myös ollut kaappien ja huushollin tyhjennys menossa. Facen sisustusryhmässä myin runsaasti tavaraa ja monta säkkiä lähti kaapeista roskiin ja kierrätykseen. :D

  Mistähän sitä tavaraa oikein tulee... :0

  Reipasta sunnuntaita sinne! ♥

  VastaaPoista
 4. Onpa mahtis idea! Hieno tuli ja tilaakin säästävä! Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Mä olen vieläkin tästä ihan fiiliksissä :)
  Tavaraa tosiaan kertyy aivan salaa.. kukahan sitä meille oikein tuo??

  VastaaPoista