torstai 31. maaliskuuta 2016

No miten nämä nyt laitetaan??

Sieltä se kevät tulee kovalla kohinalla ja samaa vauhtia iskee ahdistus kun joka paikka näyttää jotenkin niin nuhjuiselta.. Pientä päivitystä on pitänyt ainakin ajatuksen tasolla tehdä sinne sun tänne.


Helppoa se ei ole! Olohuoneessa yritin karsia tavaraa, mutta en siinä kovin hyvin onnistunut, koska saman verran niitä parin tunnin pyörittelyn jälkeen varmaan sitten kuitenkin oli, vaikkakin vähän erilaisia.. Poronsarvet nostin seinälle vanhan ikkunan tilalle ja tykkään niistä tosi paljon noin! Nuo muut jutut ei vain tunnu oikein istuvan millään.. en tiedä mikä niissä haittaa mua.. onko ne liian matalia, liian runsaita, liian eri värisiä vai mikä? Mikä on sinun mielipide? Jotenkin noita juttuja pitää nyt laittaa toisin, mut miten??

Lasipulloja löytyy joka lähtöön, ne jotenkin tarttuu aina matkaan, kun näen jonkun ihanan..


Huh, onneks on ihan kohta huhtikuu! Tämä maaliskuu on ollut yleisolemukseltaan aika masentava.. Tuntuu et negatiiviset uutiset ja jutut oikein kerääntyy magneetin lailla.. Vähän vie iloa tästä sisustelusta ja kaikesta muustakin tekemisistä..  On sairauksia lähipiirissä, tuttavien eroja, onnettomuuksia, pesukoneen reistailuja, ikäviä yllätyksiä siivoillessa.. ja kirkkokin paloi.. sekin suututtaa mua vietävästi, vaikka ei ihan oman kylän kirkko ollutkaan. Tuttu paikka kuitenkin. Positiivisuuspäiväkirjaan on saanut välillä oikein väkisin miettiä, että saa ne kolme kivaa juttua mieleen illalla..

Toiveet huhtikuulle ovat siis kovat! Ainakin aion ottaa paljon puhutun Konmarin uuteen käsittelyyn ja raivata vieläkin isommalla kädellä roinaa pois. Ehkä muutama huonekalukin vaihtaa paikkaa ja osa menee ehkä varastoon. Kirppisvuoro alkaa just sopivasti, toivottavasti kauppa käy kuumana :)

Mukavaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihanat sarvet! Mä oon haaveillut sarvista tai päästä seinällä :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Nuo sarvet on kyllä upeat. Mä olen huono neuvomaan, mutta lipaston keskiosa näyttää tyhjältä. Ehkä jotain korkeampaa myös keskelle niin näkymä tasapainottuu. Äh, mitä mä täs neuvon. Nuo maljakot/pullot on ihania ja tykkään sun väreistä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos neuvoista! Niitähän mä just pyysin :). Jotain tuo keskusta munkin mielestä kaipaa. Mutta mitä se voisi olla, ettei taas sitten ole täynnä tavaraa.. Mietintä jatkuu!

  VastaaPoista
 4. Sarvet ovat kyllä komeat, varsinkin valkoisina tummaa taustaa vasten. Ja noista kivistä pidän myös. Olen itsekin miettinyt, että teetättäisin oikein kunnon sarvitrofeen taannoiselta Lapin reissulta löytyneistä poron sarvista.

  http://www.hohkuri.com/

  VastaaPoista