lauantai 5. maaliskuuta 2016

Diy - teetaulu

Olen ilahtunut näistä Clipper-teepakkauksista. Onneksi myös itse tee on hyvää, sillä olen ostanut tätä nyt paketin perusteella muutaman ylimääräisen ihan tätä projektia varten :).

Näistä tuli kiva taulu keittiöön. Vähän lisää taas väriä! Idea ei ole omani, jostain bongasin tämän, mutta en nyt tietenkään saa päähän mistä, kun tämäkin on ollut To do-listalla  jo niin pitkään..
Meillä on täällä taas tyttöjen viikonloppu, kun miehet on kisareissulla. Perinteisesti alotettiin puuhat sillä, että pyöräytettiin järjestys olkkarissa uuteen uskoon. Nautitaan tästä siisteydestä! Kyllä nyt huomaa kuka/ketkä meillä sotkee..

Käytän heti hyväkseni pojan tyhjää huonetta ja siellä on nyt lattia täynnä mun sokeritärkättyjä juttuja. Jos vaan onnistuu, niin siitä tulee upea juttu ;).

Tytölle tulee kohta kaveri ihan yökylään asti, vähänkö on odotellut malttamattomana jo monta päivää ;). Kiva alku hiihtolomalle. Mulla on vapaata vaan perjantai ja seuraavan viikon maanantai, mutta onhan siinäkin. Kohtahan on sitten jo pääsiäinenkin vapaineen.

Kuten olette ehkä huomanneet, postaustahti on hidastunut. Somettamisen vähentäminen on kyllä ollut hyvä juttu. On jotenkin rennompi ja luovempi olo, kun ei "tarvi" koko ajan roikkua koneella. Muiden blogien seuraaminenkin on siis vähentynyt, en silti ole suosikkejani unohtanut :)

Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Löytyipäs kiva blogi ja lukijaksesikin jäin.. mukavaa viikonloppua.. ai juu magee taulu..

  VastaaPoista
 2. Noi pakkaukset on kivannäkösiä!Mulla on kanssa jossain jemmassa paketteja :D Muistaakseni joku oli tehnyt rapun seinät ainakin noilla teepakkauksilla.

  Täällä loma vetelee viimesiään...jostain syytä loppua kohti olo on väsähtäneempi..:P
  Mutta kyllä tuli ihan tarpeeseen, nyt täytys sitten pinnistellä kesään saakka.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Tulipa hieno! Sulla riittää kivoja ideoita! Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana taulu siitä tulikin. Kiva idea <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Kiva idea! Itse tein vastaavan tikkurilan maaliesitteistä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Koko seinälle asti mulla ei näitä riitä vaikka hamstraisin lisää. Siihen tarkotukseen vois käyttää noita maaliesitteitä! Tulis varmaan hieno :).

  Tervetuloa mukaan Tanni! Käyn kurkkimassa sinunkin blogia mitä sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva idea laittaa nuo teepaketit tauluksi! Tykkään kovin näiden rasioiden värikkäistä ulkoasuista ja teetkin on hyviä. :)

  VastaaPoista