sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Uusia tauluja

Yksi viikonloppu meillä oli spraymaalitaulutehdas. Tein useamman kokeilun. Osa onnistui ja osa ei. Kivaa näissä tauluissa on se, että huonon päälle voi maalata uudestaan.
Tässä nojailee parhaiten onnistuneet.


Tämä spraymaalaus on mulla kokeilevaa luovuutta. Yleensä vahingossa tulee se hieno juttu, kuten tässä nuo mustat maaliroiskeet :)


Sattumalta hoksasin myös  tuon hiekkaefektin, kun vahingossa maaliin tarttui pihalta hiekkaa. Sehän olikin aika hienon näköistä tuossa pinnassa ja roiskein sitä sitten tarkoituksella enemmän.Myös lapset innostuivat tekemään omat taulunsa, joten tämä puuhahan sopii koko perheelle :). Toki noitten maalien kanssa saa olla varovainen ja laittaa parhaat sävyt piiloon, purkki kun on aika pian loppu kun innostuu..


Tykkään tästä harmaamustasta ehkä eniten vaikka alta pilkottaa ikävästi vanha maalaus (nuo valumat alhaalla ja ylhäällä) ja työ on tehty vanhaan hieman kieroon laatikonpohjavaneriin (kaikki mahdollinen tuunausmateriaali pitää säästää juuri tällaisia tilanteita varten :) :)..). Taulussa on hiekkaa ja mustaa ja hopeaa maalia ja se kimaltelee luonnossa vielä enmmän kuin mitä sain tähän kuvaan vangittua.

Kaapiston päälle valikoitui nyt nuo kaksi taulua, loput sijoitellaan mikä minnekin.


Mun pitää vuokrata kohta joku varasto näille mun tauluille, jotenkin tuntuu, et tää ei jää vielä tähänkään.. Niin kivaa on!

Jee, täällä on nyt aika makeat kelit! Tänään mennään käymään Hailuodossa, missä en ole koskaan käynyt. Viikon päästä alkaakin sitten loma ja on aikaa enemmän puuhata kaikenlaista.

Mukavaa päivää!

8 kommenttia:

 1. Hienoja tauluja <3 Tuo mustaharmaa on minunkin suosikki :) Ihanaa heinäkuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun osaisi tehdä vielä isomman samanlaisen.. Niin tuurista kiinni mitä tulee, ja se on just hauskaa!

   Poista
 2. Tuo iso harmaamusta on myös minun suosikki! Muistuttaa jotenkin vanhaa peilipintaa. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siihen tuli vähän tuollainen patinoituneen pinnan näköinen :)

   Poista
 3. Tulipa kauniita tauluja. Tuo sini-musta on jotankin tosi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo spraymaalit ovat kyllä mainioita, sitä saa mitä sattuu tulemaan! :)

   Poista
 4. Onpa kiva idea jälleen! Minäkin tykkään tuosta harmahtavasta.
  Hailuoto on kiva paikka. Olen käynyt muutamia kertoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hailuodosta ei nyt oikein jäänyt hyvät muistot kun oli niin ruuhkaa, mut ehkäpä sinne sitten taas joskus eksyn ;) Tauluhommat on kyllä kivoja! Kesällä varsinkin, kun voi puuhastella niitä ulkona.

   Poista