tiistai 27. lokakuuta 2015

Lapland Hotels Oulu

Viime sunnuntaina meille Pop-bloggareille tarjoutui tilaisuus tutustua uuteen Ouluun avattavaan hotelliin. Paljon en ole hotelleissa vieraillut, mutta sen verran kuitenkin, että jo sisääntulossa tiesin, että tämä on vähän enemmän kuin normihotelli!

Lapland Hotels on perheyritys,  jolla on hotelleja pohjoisessa jo liuta, mutta nyt on avattu hotellit myös Tampereelle ja huomenna  myös Ouluun. Lappiteema oli läsnä erittäin tyylikkäästi niin sisustuksessa kuin ruokalistassakin. Tavoitteena on ollut luoda rento mutta tyylikäs hotellikokemus asiakkaille ja sen uskon myös toteutuvan. Johtajan mukaan paikkaan voi tulla jopa kumisaappaat jalassa tai sitten fiinimmin jos haluaa. Uskon että kummassakin tapauksessa tuntee olonsa tässä paikassa kotoisaksi :).
Saimme vierailun aikana maistella ruokalistalta löytyviä herkkuja ja täytyy myöntää että aika sanattomaksi veti, oli niin hyvää! Hyvin upposivat mm. friteerattu jäkälä, porotartar ja tatti- ja perunajäätelö. Ruokalistat näkee kätevästi tietysti netistä (klik). Ja jos ei osaa päättää, voi ottaa vaikka seitsemän ruokalajin yllätysmenun!


Anu Pentik on suunnitellut hotellin  tarjoiluastiat, jotka ovat special collection-tuotteita, joita voi ostaa vain täältä hotellilta.


Pääsimme tutustumaan myös yhteen huoneeseen, joka on muuten sieltä halvimmasta päästä! Varsinaista arjen luksusta! Täällä huomasin viimeistään että kaikki jutut on mietitty viimeisen päälle, vai mitä sanotte vessan roskiksen tyylistä?


Hotelliin  kuuluvat myös Ynninkulman juhlahuoneistot ja holvikellarit, joista vanhin on saanut alkunsa jo 1600-luvulta. Viinikellarissa olikin vaikuttava tunnelma!


Eikä tämä palaveri/juhlahuonekaan hullummalta näytä!


Täällä vanhalla puolella olikin erilainen tyyli, mitä muualla hotellissa. Ynninkulman juhlahuoneistot ovat valmistuneet 1825 ja ovat toimineet ja toimivat tulevaisuudessakin loistavina juhlapaikkoina eri tilaisuuksiin. Hotellin johtaja vinkkasi, että joulubuffet katetaan tänne joten tunnelma on kyllä siellä kohdallaan :)


Niinkuin vanhoissa taloissa yleensä, on täälläkin kummitus. Tässä hänen kulkureittinsä portaat. Kummitus on kuitenkin kiltti ja harmiton :)
Huomenna (28.10) hotellilla on avoimet ovet, joten menkää ihmeessä katsomaan itse kuinka tyylikäs paikka on kyseessä osoitteessa Kirkkokatu 3 Oulu!4 kommenttia:

 1. Ravintolan aukeamista vain odotellessa. :) NAM!
  Kiva oli treffata.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuonne täytyy vielä mennä uudestaan :)
  Oli Sanna kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana vierailu meillä kyllä oli.
  Tila, tunnelma, ruoka ja seura kohdillaan.

  VastaaPoista