perjantai 23. lokakuuta 2015

Vekkivalot

Ihanaa perjantaita! Vettä sataa, on pimeää ja sää alkaa muutenkin näyttämään taas parhaat puolensa.. Onneks voi hyvällä omallatunnolla himmailla sisällä ja nauttia tunnelmasta!

Rustasta kotiutui ihanat vekkivalot! Rustasta onkin tullut mun lempikauppa Haaparannassa. Siellä on kaikkea ihanaa! Hyvien nettisivujen avulla pystyin tekemään jo kotona vähän listaa mitä tarvin (haluan..). Hypistelin ihania torkkupeittoja taas, mutta nyt olin kovana ja ne jäi sinne! Hyvä minä! Sen sijaan kynttilöitä tuli taas kotiin kiikutettua useampia.. Mut nehän on kulutustavaraa, ja ajan kanssa poistuu nätisti, eikä jää mun kaappeihin notkumaan! (Tosin on siellä kaapissa nytkin muutama pitkäaikaisasukki..)

Nämä vekkivalot olivat tosi kivat ja hyvälaatuiset! Onneksi löysin ne, koska olivat hukassa ja piti kauppa kiertää uudestaan, että löytyi. Pienessä paketissa olivat, joten ajattelin et mitähän sieltä laatikosta tulee, mutta yllätyin positiivisesti! Ovat paksua jämäkkää paperia ja reunat kiinnittyy magneeteilla toisiinsa ja pysyvät hyvin kiinni. Oli siis helppo kasata, pallotkin oli lampuissa kiinni valmiiksi, muuta kuin napsutteli ne auki. Nämä ovat sellaiset patterivalot, mitkä sopii tuohon tasolle hyvin, koska siinä ei ole sähköpistoketta koko seinällä.

Instaan laitoin kuvan ilman valoja. Tässä kuvassa ei nyt saa oikein tuosta muodosta niin hyvää käsitystä.

Tunnelmallista viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Eikä, noi on IHANAT ♡
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Nää valot on tosi kauniit! Ostin kovasti paljon saman näköset viime joulun jälkeen Cittarilta -70% alennuksella. Mulla tulee näistä talvifiilis :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat on! Just kattelin noiden näköisiä Kodin ykkösessä :)

  VastaaPoista