keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kirppissaalis

Lähdin kirpparille etsimään tytölle talvivaatetta ja goretex-kenkiä (joo, ei useinkaan löydy, mut pidin silmäni auki..). Yllättäen en niitä löytänyt, mitä etsimään lähdin, mut muuten oli onni myötä.

Pojalle, 11-vuotiaalle, (siis suoranainen ihme) löysin kaks hyväkuntoista t-paitaa ja hupparin. Itselle läytyi ihana pinkki kaitaliina, joka on ollut etsinnässäkin ja kynttiläalustan, joka oli aivan steariinissa, mutta putsaamalla siitä tuli näin hieno! Hintaa tarjottimella oli 20 senttiä..

Sitten bongasin vielä tuon kupin! Hauska sattuma, koska olen aiemmin monta vuotta sitten löytänyt tätä samaa sarjaa 5 kuppia, yhtä vaille siis sopiva määrä. Ja nyt yhdessä pöydässä tämä kuppi odotti mua ihan yksinään :).Sellasia saaliita tällä kertaa. Havahduin kyllä taas siihen tosiasiaan, että kaikkea sitä kirpparille viedäänkin.. Tosi usein lasten vaatteet on tahraisia ja jotkin aikuistenkin vaatteet, joten tarkkaan saa syynätä niiden kunto ennen kuin ostaa. Samoin huomaa et kaikki vähänkin vanha tavara on "retroa" ja hinta on laitettu myyjän kannalta kohilleen..

Toivottavasti itse en tee samoja virheitä.. Tuolla vaatehuoneessa odottaa kassi poikineen ja lisää näyttää kertyvän..

Mitäs teille kuuluu?
Mulla vaivaa kyllä nyt syysmasis.. Illalla on pimeetä, aamulla on pimeetä, on kylmäkin.. Odotan innolla mun minilomaa joka on kahden viikon päästä. Lapsilla on syysloma ja itsekin pidän siinä pari päivää vapaata. Silloin pääsen Haaparantaan ja siellä pariin kivaan paikkaan.. :) :)

Päätarkotus on nyt saada ne petarit, mutta on siellä ostoslistassa pari muutakin juttua.. NIIIN odotan tätä!! On helppo miehelläkin taas saada vaimo hyvälle tuulelle, kun lähtee mulle kuskiksi :).

3 kommenttia:

 1. Vähän on syysankeutta täälläkin ilmassa.
  En ollut yhtään varautunut näin kylmään näin pian.
  Kiva, että sullakin on vähän lomaa ja shoppaillen sitä kuuluukin viettää.
  Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja löytöjä! Täällä on kiirettä ollut alkuviikko...Ei oo ehtinyt kissaa sanoa :D Mukavaa loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa loppuviikkoa! Kummasti piristyy kun viikonloppu lähestyy.. :)

  VastaaPoista