keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Joulupuu

No johan on! Joulufiilistelyt rynnii päälle sellasella voimalla, että ei voi mitään.. Joulupuukin jo töröttää olkkarissa! Tosin miniversio, mut kuitenkin..
Tämä oksa löytyi hassusta paikasta! Kävin viikonloppuna isän haudalla ja siellä nökötti tämä pikkupuu haudan päällä.. Oli sahattu siitä kiven vierestä ja todennäkösesti unohdettu siihen :). No, hyödynsin siitä oksia haudan koristeluun ja loppupätkän toin kotiin.

Kivan näköinen tuossa valkoisessa maljakossa.Vähän on tosiaan riistäytynyt käsistä tämä joulustelu. En ole ennen näin aikasin laittanut muuta kuin valoja vähän. Nythän me sitten ollaan jo leivottu pipareita ja torttuja. Eilen ostin ja maistelin ekat glögimukilliset. Tyttö halus omaan huoneeseenkin laittaa jo oman pinkin minikuusensa, joten sekin on nyt jo esillä.. Joululahjoja mulla on jemmassa jo hyvä läjä ja loputkin jo ajatuksen tasolla mietitty. Joulukalenterin yllätyket on suunniteltu ja osa jo hankittu...

 Mitäs mä sitten joulukuussa teen??

Mites siellä? Onko siellä tällaisia aikaisia tohottajia muita?? :)

7 kommenttia:

 1. Nautit ja fiilistelet tietty :)
  En oo tehny vielä mitään joulun eteen, korkeintaan päivitelly, että kohta se tulee ja millä välillä ehtii ja jaksaa mitään...ei mitään kivaa räpläysideaa tälle vuodelle eli lahjaongelmaakin pukkaa....jospa se tästä :)

  VastaaPoista
 2. hauska tuo oksa maljakossa,eikä ylenmäärin jouluinenkaan:)
  Minä yllätin itseni laittamalla yhdet...eikun kahdet pienet jouluvalot viikkoja sitten mutta muuten ei ole vielä koristeita esillä.Joulufiilis on kyllä kova ja vähän arveluttaakin, että ehtiikö se kadota ennen joulukuuta.Viime Joulun fiilis tuli vasta tammikuussa, kun satoi lunta...

  VastaaPoista
 3. Tuollainen minipuu sopiikin kivasti joulun odotukseen.
  Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Minullakin suunnitelmissa hommata pieni kuusi lasipurkkiin kuistille. Valoja mulla on ollut muutamat jo pitkään. Eivät ole varsinaiset jouluvaloja, mutta kuitenkin. Muuten joulumieli ei vielä ole nostanut suuremmin päätään.

  VastaaPoista
 5. Onpa nätti. Luonnonmateriaaleista saa tosi kivoja juttuja.
  Minulla on vielä havut hakematta, vaikka tuossahan niitä ois ihan pihan toisella puolen. :D

  VastaaPoista
 6. Pikkuhiljaa hyvä tulee, pitää itseä vähän jarrutella, jottei sitten joulun alla ole jo ihan kyllästynyt..;)

  VastaaPoista