keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Taikakynttilä ja raastava Ikea-reissu

Nyt tulee tarinaa meidän Haaparannan reissusta! Jos siis luet loppuun asti ;)

Tähän alkuun hehkutusta ihanasta kynttilästä! Tätä ostosta olen nyt kyllä ainakin harkinnut tarpeeksi kauan! Olen tätä hypistellyt kaupassa monet kerrat sen jälkeen kun tämä markkinoille tupsahti ja kuitenkaan en ole sitä jostain syystä ostanut aiemmin vaikka tuoksukin on ihana!

Rustasta tämän sitten viimein ostin ja kun kotona sytytin, hoksasin että tämähän vaihtaa väriä!

Pikkusen siisti! Aivan haltioissani täällä tätä polttelen.. ja yritän rauhoitella reissussa kohonnutta verenpainetta ;)


 

Tosiaan siellä Haaparannassa käytiin alkuviikosta ja tiesin jo lähtiessä että sillä kokoonpanolla ei tule muuta kuin sanomista.. Sen olen oppinut, että älä koskaan ota miestä tai lapsia mukaan sisustusostoksille! Ja nythän ne oli kaikki mukana.. Päätarkoitus oli hankkia ne uudet petarit ja koska ne kuitenkin oli aika tyyriit, niin en uskaltanut ottaa sitä riskiä, että miehelle ei se sit sovikaan, joten mukaanhan sen piti tulla kokeilemaan itse.

Perille päästyämme  käytiin ensin siellä Rustassa. Siellä oli myös muuta ihanaa tämän kynttilän lisäksi ja niistä ostoksista kerron myöhemmin. Seuraava kauppa oli sit Ikea ja ihan ok fiilis oli miehellä siihen ruokailuun asti. En ole ennen Ikeassa syönyt ja nyt piti ne kuuluisat lihapullat testata, kun jonoakaan ei ollut. Olihan nuo yllättävän hyviä ja kaikille kelpas! Ajattelin et kun on maha täynnä miesväellä niin ei ole ongelmaa, mut väärässä olin. Onhan se Iksu tosiaan aika laaja.. ja kun mä en kaikkea ihan heti löytänyt, niin päreethän sillä murulla siellä paloi!

Oisko ollu toiseksi viimeisellä osastolla ennen varastoa kun ilmotti sitten, että menee lasten kans autoon.. No sopi mulle! Paitsi et jouduin soittaan melkein heti perään kun pääsi autoon, kun en saanut kaksia kärryjä ja varastotavaroita yksin otettua kyytiin. Sen ärtymyksen pystyi aistimaan jo puhelinlankoja pitkin! Sukkelasti sitten kamat kyytiin ja pakkaamaan autoa, joka sekin oli yksi varsin mielenkiintoinen ohjelmanumero!

Kotimatka oli tosi hiljainen..  Tunnelmaa lisäs vielä se, että meidän välissä autossa oli tytön kirjoituspöydän tasolevy, joka ei mahtunut takakonttiin! ;).  Oi oi..


Sellasta! Onneks ei tarvi hetkeen shoppailla yhdessä! Ei pumppu kestäis!

6 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella tunnelman autossa ;) No onneksi saitte reissun tehtyä silti. Hauska tuo kynttilä!

  VastaaPoista
 2. Auts, klassinen virhe ottaa ukko mukaan :D
  Me ollaan kerran kokeiltu Ikean sisäkierrosta yhdessä, lopputulos kamala. Tehtiin diili, että miehen ei tarvi ikinä tulla enää sisään...enkä minä edes pyydä. Pari kertaa on pihalla odottanut ja sekin jo kiristää puruhampaita!

  Käynkin nykyisin Ikeassa tyttöporukalla, kärry mukana ja nakkisämpylöitä nautiskellen. Sieltä puuttuu muuten aviomies-parkki!!! Isot screenit jollakin urheilulla ja pari olutta kouraan... Ei ole Ingvari tätä kuningasideaa huomannut :)

  VastaaPoista
 3. Mielessä hytkyin täällä teidän ostosreissulle.
  Voi kuinka monet kerrat me on lähdetty ostamaan uutta sänkyä(siis vuosia sitten) tai patjoja tai tai... ja lopputulos on ollut lähestulkoon sama. Tyhjin käsin on palattu, kun paikan päällä HÄN on huomannut, että vanha onkin vielä ihan hyvä ja sitä paitsi nehän maksaa ja ja... Ja eihän siinä myyjän kuule viitsi alkaa antamaan selontekoa asiasta. :D

  Että, kyllä ne sisustusjutut kannattaa ostella ihan naisten kesken. Vaikka kyllä minäkin toivoisin, että mies olisi osallisena ostamassa. Aika hyvin meillä onneksi maku natsaa, mutta kerran meinasin mielessäni kuolla nauruun kun kuuntelin kun mies kertoi myyjälle millainen meidän tv-huone jne. Miehillä on ihan eri käsitys mm. väreistä. Heillä on vain perusvärit, ei esim. turkoosia, oranssia tai muuta sellaista. Ainakin meillä. :D

  Jos minä olisin naisena/myyjänä kuunnellut selostuksen, olisin saanut ihan eri käsityksen siitä meidän huoneesta. Samaa mietin myös, kun mies kertoi mitä ME sinne halutaan. :D AIJAA!

  No, onneksi on olemassa kompromissit ja pitkähermoinen nainen. :D

  VastaaPoista
 4. Välillä noi Ikean reisdut voi vähän koetella hermoja. Viimeksi päästiin miehen kanssa kahdestaan Ikeaan ja koska saattelin miehen suoraan keittiötavaroiden puolelle, ei riitaa syntynyt :) (mies on siis kokki ammatiltaan)

  VastaaPoista
 5. Jotenkin pystyn kuvittelemaan tilanteen;)
  Parasta on kyllä tehdä nuo Ikean reissut naisten kesken niin ei tuu sanomista...

  VastaaPoista
 6. Juu ehdottomasti ilman miehiä Ikeaan! Nyt oli vaan pakko ottaa mukaan, että sai testata sitä patjaa.. Sinne kyllä pitäis joku äijäparkki saada! No, onneks nyt on meillä kaikki sellaset sisustusratkaisut (eli se yksi petari ;) )kunnossa, missä miehen mielipiteen tarvisin ;)

  Hih, pitääpä testata Anne, miten meillä nuo värit nimetään, voi tulla samoja vastauksia kuin teillä!

  VastaaPoista