torstai 29. lokakuuta 2015

Musta tähtitaivas

Pojan huoneessa kyllästyin totaalisesti siihen julisteeseen, joka aina tippui alas ja kupruili muutenkin asiattomasti. Pois pois ja tilalle tähtiä! Mä olen vähän myöhään herännyt tähän tähtihommaan ja vasta nyt alan lämpenemään ajatukselle että tähtiä ois enemmänkin sisustuksessa.

Parempi näin minusta! Kaksi keskimmäistä on peltisiä ja muut pahvisia.


Meillä on ollut nettiyhteyden kanssa ongelmia.. huomasin taas kuinka koukussa sitä on kun yhden päivän toimimaton jakso sai melkein hermoromahduksen partaalle.. Just ois kauheesti ollut asiaa nettiin..

Siinä ajan kuluksi sitten aloin siivoomaan muistitikkua, joka ilmoitti olevansa täynnä. Aika kivasti siihen mahtuikin kuvia kun koko kaksivuotinen blogiura on taltioituna useammalla tuhannella kuvalla.. Joka kohdasta vähintään se kolme kuvaa, niin onhan siinä perkaaminen! Eilen kävin läpi viisi kuukautta ja toista tuntia siihen meni.. Urakka jatkuu!

Oivalsin myös kuvia katsoessa sen, että miten nopeasti mieli muuttuu. Nytkin kahden vuoden aikana sisustus on muuttunut aika lailla! Ajattelinkin tehdä sellaisen ennen ja jälkeen jutun kunhan saan käytyä kaikki otokset läpi.

Ihanaa torstaita!

4 kommenttia:

  1. Kivalta näyttävät nuo tähdet. MEillä niitä älöytyy tytön huoneen tapetista. Kuvia kertyy melkoinen määrä ja itsekin niitä yritän karsia välillä ronskilla kädellä.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea jatkaa peltitähtiä pahvitähdillä,pitääkin näyttää kuvasi omalle pojalle,jos vaikka innostuisi tähti-ideasta:)

    VastaaPoista
  3. Kivat nuo tähdet! Ja muutenkin pojan huone näyttää kivalta.

    VastaaPoista