perjantai 9. lokakuuta 2015

Onnen avaimet

No ei ihan..

Uusia kynsilakkakoruja on valmistunut. Tilasin kivoja avainpohjia ja näistä tulee laukkukoruja/avaimenperiä jollekin. Näitä koruja alkaa olemaan jo aika kokoelma.. Onneks tulee joulu, niin voi lahjoa tyyppejä näillä :).Tämä oli tilaustyö tytölle, sai itse valita värit. Eli pinkkiä ja turkoosia. En olis itse valinnut keskenään niin erilaisia värejä, mut tästä tuli kyllä aika siisti :). Ikinä ei voi tietää tarkalleen, mitä näistä tulee, ehkä siksi niin koukuttavia ovatkin tehdä!

Ihanaa, jälleen perjantai! On ollut pitkä viikko, jotenkin tää syksy alkoi nyt todella tympimään.. Ei oikeen mitään pikku puuhastelujakaan ole jaksanut tehdä, vaikka normaalisti koko ajan jotain pientä on työn alla.. Mattoja vaihtelin huoneesta toiseen, siinä mun sisustelut tälle viikolle ;).

Mutta kovasti mulla on kutina päällä, et alan kohta niitä joulujuttuja väsäämään, lahjalista alkaa olemaan jo valmis ja siellä on paljon itse tehtyä mukana, joita voisi jo aloitella. Ehkä jo tänä viikonloppuna :)

Mukavaa päivää!

4 kommenttia:

 1. Voi aivan ihania nämä <3 Hyvää viikonloppua ! :)

  VastaaPoista
 2. Siis tosi kauniita ♡♡♡
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 3. Todella upeita! Noi avaimet on jo itessään kivoja, mutta toi koru siinä on siis mahtava. Piti käydä tutustumassa sun muihinkin kynsilakkakoruihin ja noiden tekotapaan, kun on niin herkullisia. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, näitä alkaa olemaan kohta sen verran että saatan laittaa myyjäiset pystyyn, kunhan saan kaikki suunnitellut korut valmiiksi :)

  VastaaPoista