lauantai 3. lokakuuta 2015

Unisieppari

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa aikomus tehdä tytölle sellanen unisieppari. Tein sen sitten. Kun oli valmista, katsoin mallia ja eihän se nyt mennyt sinne päinkään.. Keskustassa pitäisi olla jotain verkkoa ja helmiä myös.. No, tämä on mun näkemys siitä ja tytöllekin kelpas :)


Ihana viikonloppu edessä, mieskin kotiutui reissusta päivää aiemmin mitä piti. Kummasti auttaa viikonlopun riennoissa että saa auton käyttöön. Eilen pyörällä liikkuen ja myrskyä uhmaten oli aika surkea fiilis. Hattua nostan niille joilla autoa ei ole.. Tietysti jos kaikki tarvittavat on lähellä, niin eihän sitä tarvikaan välttämättä, mutta täällä kaukana kaikesta ei kyllä ilman oikein pärjäis.

Eilen tosiaan täällä riepoi se myrsky ja onneks ei meillä hajonnut mitään. Sähköt oli pois vähän aikaa, mutta muuten selvittiin sillä että kateltiin vaan ikkunasta kun puut huojui uhkaavasti.. Inhottavia tuollaset ilmat ja tuntuu et noita myrskyjäkin on koko ajan enemmän.

Tänään ohjelmassa kirpparitavaroitten hinnoittelua. Keräsin jo hyvän kasan ja pöydän sain vasta marraskuun puolesta välistä! On ainakin aikaa kerätä ja hinnoitella.. Lisäksi odottelen yhtä nettikirppuasiakasta, jota tosin olen odotellut jo pari viikkoa ja vahvasti on tunne, että ei vieläkään tule.. todella ärsyttävää! Aina niiden hyvien ja sujuvien kauppojen joukkoon eksyy niitä joita saa kysellä ja odotella.. Tuttua varmaan teillekin, jotka nettikirpuilla myytte?

Nythän tuolla paistaa aurinko, ehkä hieman ulkoilua sisähommien lisäksi siis.

Kivaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Siepparista tuli kaunis ja tuo värikin on ihana.
    Aina tosiaan mahtuu noita "huonompia" ostajia niiden hyvien joukkoon.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana idea tehdä sieppari itse <3 Mä oeln ihastunut ihan täysillä näihin unisieppareihin ja harkinnassa on hankkia koko poppoolle sipparit, toisaalta miks ei nyt sitten vois tehdä myös itse :) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista