tiistai 8. syyskuuta 2015

Sulkamaljakot

Nyt ei enää kukkasia pihalta niin paljon löydy, niin mun lempparimaljakot sai linnunsulat kaverikseen. Ihan kiva noinkin! Piti vähän rautalangalla pidentää, että tulivat paremmin esiin. Ihana tuo ruskea, minkähän linnun sulka tuo mahtaa olla? Nämähän raahasin sieltä Lofooteilta, varmaan se on sen kotkan sulka mikä multa jäi kuvaamatta.. ;)Mitäs muuta?

Siivousurakka etenee lumipalloefektin lailla.. Vaatehuone alkaa pikkuhiljaa olemaan mieluinen ja muutkin huoneet kohta läpikäyty. Ylimääräistä tavaraa on lähtenyt kiertoon ja olo alkaa helpottuun :)

Taitaa tämä syksy muillakin olla kaappien siivousaikaa, sen verran tiuhaan tulee ilmoituksia tuonne facebookin nettikirpulle.. Ihanaa että ainakin täällä meillä tuo palsta toimii, tosi paljon olen saanut siellä tavaraa menemään ja kamat saa yleensä pian pois jaloista.  Yhden ostoksen itsekin tein, siitä ehkä lisää myöhemmin.

Oletko sinä siivonnut kaappeja?

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita nuo sulat ja vaasit yhdessä ♡♡

  VastaaPoista
 2. Tuu meillekin siivoon :D
  Kivannäköset sulkatsydeemit! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Just vastailin edellisiin kommentteihin et siivousinto on lopahtanut.. Melkein ehdin kaikki paikat käydä läpi, työläimmät vaan jäi.. ;)

  VastaaPoista