lauantai 5. syyskuuta 2015

Cotton ball - valot

No niin, nyt tulivat nuo tilaamani Cotton Ballsit. Tilasin siis Hyvän Tuulen Puodista nämä ja värivalikoima on vähintäänkin laaja.. Klik

Valitsemani värit ovat valkoinen, antrasiitin harmaa, pehmeä pinkki ja syklaami.

Tytön huoneeseen nämä menivät ja ihan kätevä juttu on katkaisija tuossa johdossa, niin ei tarvi pistoketta aina irrottaa. Tässä on 20 palloa, mutta niitä saa myös 35 ja 50 palloisena. Pallot laitetaan itse paikoilleen, joten järjestyksen saa päättää ja värit tosiaan valita mielensä mukaan. Mua vähän häiritsee tuo syklaami, kun on niin tumma, mutta helppo ne on sitten jälkeenpäinkin vaihtaa. Yksittäinen pallo maksaa puodissa euron, joten ei tule muutos edes kalliiksi.
Nätit ovat myös ilman valoa!

Eilen mulla ja tytöllä oli hauska ostosreissu, siitä kerron myöhemmin. Ja sain sieltä myös muutaman uuden idean joita lähdenkin samantien toteuttamaan! Ihanaa kun on viikonloppu! Ja sataa vettä! Saa keskittyä hyvällä mielin sisähommiin ;)

3 kommenttia:

 1. Kivannäköset! Ja hieno oli kuparipöllikin, jossen sitä nyt jo kommentoinu...hippasen vauhdikkaita työviikot ja alkuun paljon kaikkee iltajuttuakin, niin tuntuu ettei kerkee muuta kun töissä oleen ja töitä aatteleen ja suunnitteleen.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoilta näyttävät nuo pallovalot. Tosi kiva kun voi samoihin lamppuihin vaihdella noin edullisesti eri värejä.
  Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Kivat on kyllä valot. Ehkä menee tilaukseen pikkusen vaaleammat pallurat :)

  VastaaPoista