tiistai 15. syyskuuta 2015

Ihana värityskirja

Nyt tais löytyä mun suosikki näissä värityskirjoissa. Mä en näköjään pysty yhtään näitä vastustamaan.. Niin rakas harrastus on tullut tästä! Kovin on laaja kirjo kirjoissa ja ei mulle nyt ihan kaikki kelpaa vaikka niin ehkä luulis.. tätä en kuitenkaan miettinyt kovinkaan kauan.

Kirja löytyi Prismasta ja se oli viimeinen kappale. Toinen lähti sitten tilaukseen koska tämä todellakin oli tytöllekin mieleen ja en jaksa kyllä koko kirjaa kopioida..

Kuvat on taianomaisia, ihania, yllätyksellisiä. Jotenkin vangitsevia! Ihania värittää :). Kannet ovat kovat ja paksut joten väritys onnistuu myös muualla kuin pöydän ääressä.
Olen aivan fiiliksessä tästä:


Tällaisia kuvia ja monta muuta on kirjan sisällä:Tänään en ole kyllä ehtinyt värittämään yhtään.. Töitten jälkeen oli palaveri ja ne pari tuntia mitä jäi aikaa olen kovasti suunnitellut yhtä juttua.. miettinyt ja pähkäillyt miten sen sais toteutettua..

Tällasta tämä homma mulla usein on.. kun yhden saa valmiiks on pari seuraavaa ideaa odottamassa. Luulin jo että sain valmiiksi tytön vaatehuoneen/mun korutehtaan mut eiiii... Instagramissa bongasin ihanan kuvan täydellisestä askartelupöydästä ja mä ajattelin et oispa ihanaa saada sellanen kunnon askartelupaikka, jossa ois iso pöytä ja paikka kaikelle askartelusälälle, väritysjutuille, korujutuille, ompelulle..

No mikä mua estää??  Sehän on vaan järjestelykysymys.. ja täällä sitten alettiin taas järjestelemään!

Jännityksellä odotan  mitä siitä tulee.. ;)

4 kommenttia:

 1. Väritys iloa ja mukavaa tätä viikkoa. Odotan jo kuvaa ennen ja jälkeen sun järjestelyjen :)

  VastaaPoista
 2. No joo, toi kirja näyttää kyllä sormia syyhyttävältä!
  Mielenkiinnolla ootan askartelupöytähommelia :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen hypyistellyt noita värityskirjoja kaupoissa, mutta vielä en ole ostanut ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla alkaa olemaan näitä kyllä jo tarpeeks.. tämä on kyllä ehkä ihanin :)

  VastaaPoista