torstai 24. syyskuuta 2015

Joululahja 2016

Aikuisena olo on siitä tylsää, ainakin jouluna, että ei siellä pukinkontissa paljon niitä yllärilahjoja itselle ole.. No joo, eihän sitä nyt tarvikaan, mut kivaltahan se tuntuu, jos siellä kuitenkin itsellekin jotain ilmestyy. (tässä kohtaa unohdetaan laskuista ne mun "huumorintajuisen" miehen järkkäämät lahjat, jotka on paketoitu isoimpaan löytyneeseen laatikkoon. Yleensä siellä on hierontalahjakortti, mikä ei sinänsä ole huono, mutta kun ne on mun miehelle, joka on siis hieroja... viime vuonna hän tosin yllätti ja isossa paketissa oli mäntypölli meidän pihalta.. aivan hirveän painava ja oikeesti hetken olin jännityksessä, mitä sieltä tulee..)

Olen ruukannut ostaa itse itselle lahjan tai ainakin antaa selvän vinkin mikä ois mieleen. Sitten käärin sen näön vuoksi pakettiin, jotta "äitikin on ollut kiltti ja pukki on tuonut paketin.." Toissa vuonna tosin kävi nolosti kun  meillä kävi ehkä viimeistä kertaa se oikea joulupukki ja unohdin tyystiin oman lahjan.. Olihan lapsilla kivaa, kun äiti ei saanut mitään ja kaikki muut sai.. siitä on kuultu muutamaan otteeseen..

Nyt olin kaukaa viisas ja ostin joululahjan vuodelle 2016 jo nyt! Tarkoitus on toki tälle vuodelle, mutta koska käärin tämän jo paperiin ja piilotin yläkaapin perimmäiseen nurkkaan, todennäköisesti unohdan sen sinne ja löydän sen kevät siivouksen yhteydessä joskus toukokuussa..

Pakettiin valikoitui kirja.. ette millään arvaa minkälainen kirja..  ;)

Tilasin netistä tämän ja ihan muutaman aukeaman vaan kurkkasin, ompahan ylläriä sitten ainakin sisällön suhteen jos nyt kuitenkin sen onnistun muistamaan jo tänä jouluna. Jännää!! Enää 3kk jouluun.. oletkos jo aloittanut jotain jouluun liittyvää juttua?


3 kommenttia:

 1. Ei kai vaan olis värityskirja.
  Sun mies on hauska, lahjat ihan mahtavia :)

  Kohta pitää aloittaa korttien teko joulua varten.

  VastaaPoista
 2. Mullakin on kyllä tapana lapsille tehdä noita pakettijäyniä. :D
  Ite olen myös vihjannut miehelle, että voi alkaa hyvissä ajoin jo miettimään lahjaa ja miettiä koko vuoden, tarkkailla ja miettiä, mitä voisi ostaa/antaa mulle sitten lahjaksi ettei tarvitse sanoa, ettei keksinyt mitään. :D

  Minulla on tapana kuulostella sitä vähän pitkin vuotta ja keksiä sitten jotain ylläriä sen tiimoilta.

  Vähän on tullut jo joulujuttuja mietittyä ja jostain syystä tämä joulu tuntuu nyt jotenkin ihanalta odotukselta. :)

  VastaaPoista
 3. Juu kyllä sinne värityskirja sujahti.. toivottavasti jouluna vielä innostaa ;)

  Joulun odotus kaikkinensa on kyllä ihanaa, kohta voisi aloitella tosiaan korttejakin suunnittelemaan, tai tekemään niitä, mitkä jäi viime jouluna suunnitteluasteelle..

  Ja ehkä keksin miehellekin jonkun kivan yllärin ;)

  VastaaPoista