perjantai 18. syyskuuta 2015

Pojan huone

Pojan huoneessa yks päivä tempaistiin uusi järjestys. Pöytä siirrettiin ikkunan viereen parempaan valoon ja kaappi pöydän tilalle. Ei siis iso juttu, mutta kummasti taas muutti ilmettä.

Tuo juliste häiritsee kovasti.. se on aivan ruttunen, vaikka siihen ei kukaan koske.. Koetin etsiä siihen jotain kivaa kangasta tauluksi, mutta aika vähän on sellasia poikamaisia tarjolla.. Mielessä oli sellainen Vallilan kangas (muistaakseni)  jossa ihmisiä kävelee kadulla. Mustavalkoinen, mutta vähän keltaista.. nimi vaan on hukassa, ja mahtaako enää löytyä mistään?
Tai oisko jotain muuta kangasideaa?

Tarran tyrmäsi poika saman tien..Itse tykkäisin siitä vaihtoehdosta, joten täytyy vielä etsiskellä, jos löytyisi mieluinen.

Olen miettinyt myös jotain itse tehtyä taulua esim. palkintomitaleista, mutta se on suunnitteluasteella ja vaatisi jonkun järeän kiinnityksen, jos mitaleita tulee paljon.. Ideoita otetaan vastaan :)Piti ottaa oikein kuva pojan legorakentelusta.. ehkä olen saanut vaivihkaa ujutettua sisustusjuttuja hänenkin mieleen; tässä kirjaston sisustus ;)

Ihanaa perjantaita! Täällä tulee vettä kuin aisaa, joten sisähommiksi menee. Se passaa mulle oikein hyvin!

3 kommenttia:

 1. Luulen että tarkoitat Vallilan Pengerkatu kangasta.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Hei! Sinulle on haaste täällä: http://muutostuulet.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-haaste.html =)

  VastaaPoista
 3. Kangasasia on selvitetty.. ei ihme etten sitä löytänyt Vallilan valikoimista, koska sehän oli Marimekkoa ja kyseessä Hetkiä-kangas..

  Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista