torstai 10. syyskuuta 2015

Leikkimuffinit

Tytön kanssa askarreltiin nyt näitä muffineja mistä saatiin vinkkiä askarteluliikkeessä. Helppoja tehdä, vaatii vaan liimaa ja hieman sorminäppäryyttä kun rullailee.. Liikkeessä oli tehty myös tikkareita samalla tekniikalla, mutta mä en sit hoksannut katsoa sitä miten tikku oli laitettu, joten näihin jäi laittamatta kun en tajunnut miten sen ois saanu lujasti kiinni.. Tuli sit tuollasia minimuffineita :)
Tyttö hoiti koristelun. Laitettiin noihin muffinivuokiin, mutta käyhän nuo ilmankin. Vähän pieniä vaan tuon kokoiseen vuokaan nuo jossa on vaan kaksi kerrosta huopaa.

Niin, ja se mun kirppariostos; ihana leivoslautanen ja kuin tehty näille! Ehkä joutuu joskus käydä lainaamassa myös omiin juttuihin :)


Siivousintokin on laantunut..  just kun jäljellä ovat pahimmat roinajemmat..eli työkalukaappi, eteisen laatikot ja varasto. No, jospa pikkuhiljaa vaikka yks laatikko kerrallaan. Kunhan nyt taas muistas kaupassakin, että sitä tavaraa on siellä kotonakin.. Helpommin sanottu kuin tehty..

5 kommenttia:

 1. Ihanilta näyttävät, lautanen sopii kyllä täydellisesti leikkimuffineille, hyvä kun pääsi minun kaapin perältä käyttöön :D

  VastaaPoista
 2. Ihanilta näyttävät, lautanen sopii kyllä täydellisesti leikkimuffineille, hyvä kun pääsi minun kaapin perältä käyttöön :D

  VastaaPoista
 3. Tulipa niistä syötävän suloisia.
  Ihana tuo tarjoilulautanen <3
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Söpöjä :) Tehtiin joskus helmiä samantyylisesti kun olin töissä kehitysvammaisten päivätoimintakeskuksessa.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maria vielä, tämä oli aivan täydellinen lautanen :)
  Meillä on tällä hetkellä kaikki leikkiruoka niin haluttua materiaalia.. Onneks niitä pystyy tekemään itse aika edullisesti :)

  VastaaPoista