sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Metallilyhdyt

Mulla on "mustalla listalla" lyhdyt, kynttiläkipot ja -jalat, kynttilät, torkkupeitot, koristetyynyt ja päiväpeitot. Eli jutut joita on meillä jo liikaa, mut aina vaan niitä tulee lisää. Ikinä en opi, tässä taas tulos:Ostin näitä kaksi ja suunnitelmissa oli laittaa nämä olohuoneeseen amppelikukkien tilalle tuomaan tunnelmaa talvikauteen. No, ne näytti siinä niin tyhmältä, samoin kuin muuallakin parina, joten erotin ne toisistaan..

Toinen päätyi meidän makkariin.


Olohuoneeseen laitoin toisen roikkumaan. Poistin siitä lasilieriön ja laitoin tilalle H&M:stä ostetun tuikkukipon. Jotenkin näin ehkä helpompi ja turvallisempi sytytellä ja sammutella..
Olohuoneessa laittelin muutenkin lisää kynttiläjuttuja esille.
Voi mahoton kun nää viikonloput menee niin nopsaan.. Puoliakaan en ehtinyt tehdä, mitä aioin.. Eilen käytiin ihanalla metsäretkellä ja tänään on ollut  ees taas suhaamista paikasta toiseen. No, ehkä ne ehtii viikollakin..

Ihan turhaan kyllä venyttää edes noita tekemisiä viikonlopulle, kun tulee vaan stressi kun ei sit ehdikään. Kuitenkin suurin osa mulla ainakin on sellasia puolen tunnin juttuja.  Ens viikonlopulle on luvattu uimahallikäynti, taidan ottaa tavoitteeksi ettei muuta suunnitelmia tule :)

4 kommenttia:

 1. No mä kyllä täysin ymmärrän, että noi piti ostaa. Ihan on sun tyyliset kynttilälyhdyt :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on paha tapa tehdä oikein lista viikonlopun hommista. Onhan sitä ihana viivata yli kohta kerrallaan, mut meinaa se nauttiminen unohtua. Onneks sentään vähän ulkoiltiin auringon kunniaksi, vaikka kova urakka oli sisällä. Kauniit lyhdyt, nythän se niiden aika alkaa olla käsillä 😊

  VastaaPoista
 3. On mun tyyliset,. mikä se tyyli nyt onkaan..sekatyyli :)

  Ja mä teen kans Hansu listoja.. viikolle ja viikonlopulle.. en mä muuten muista mitään tehdä ja mukava tosiaan viivata niitä hommia sit yli. Joku lehtiartikkeli neuvoi listaamaan myös niitä kivoja juttuja sinne listoille, niin on mielekkäämpää :) Täytyy kokeilla!

  VastaaPoista