sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Vauhdikas ostosreissu ja turhaa siivousta

Lähikaupungissa oli perjantaina kauppojen yö. En ole siellä koskaan ollut ja nyt käytiin katsastamassa tunnelmaa. Vähän jäi harmittamaan, kun pois lähdettiin jo seitsemän aikaan. Kaupat olisivat olleet auki yöhön asti ja keskustassa basaarikatu ja ilmainen konsertti. Kaduilla kynttilöitä, ihmisiä paljon liikkeellä ja ohjelmaa vaikka mitä. Ei kuitenkaan tytön kanssa voinut niin pitkään olla, ehkä tuo shoppailuaika on enemmän aikuisille..

Kaupoissa oli kuitenkin hyviä tarjouksia ja porukkaa ihan kiitettävästi jo tuolloin seiskan aikaan.. Autolla liikkuminen alkoi käydä hankalaksi..

Käytiin askartelukaupassa, josta sain ideoita leikkiruokien tekoon. Ostin tarvikkeet ja matkaan lähti myös ihania timantteja! Näitä oli monen kokoista ja väristä! Aika ihania :)


Sisustuskaupassa kävin haistelemassa uutuuksia ja myös liian kovia hintoja mun kukkarolle..

R-kioskilla kävi tuuri; ajattelin käydä katsomassa oisko siellä jo ikean kuvastoja (luulin että tulevat ärrälle vasta ens viikolla..). Viimeisen kappaleeen sieltä itselleni nappasin! Joskus sitä on oikeassa paikassa oikeaan aikaan! (tosin aika harvoin..). Mulle tuo paperiversio on tärkeä. Siinä pääsee ihan erilailla tunnelmaan, kuin netistä selaamalla..

Parissa muussakin paikassa käytiin. Lisäksi tyttö pääsi ratsastamaan (riistohinnalla; 2€/ 100m!..) ja katseltiin vähän aikaa koiranäyttelyä. Ja homman kruunasi ilmaiset popparit ja ilmapallokoira! Pitkin iltaa olis ollut kaikenlaista ohjelmaa. Jospa ens kerralla ollaan vähän pidempään. Kivaa että tällaista järjestetään, vaikka kyllähän tuo aika kaupallista touhua on..

Mitäs muuta viikonloppuun kuului? No..
Lauantaiaamuna menin käymään mun ja tytön yhteisessä vaatehuoneessa. Miksi, se mulle jäi vähän epäselväksi, mut koko viikonlopun olen siellä ollut melkeimpä koko ajan ja siivonnut! Heitellyt kamaa ulos ja taas kohta sisään.. Siirrellyt kaappeja ja hyllyjä.. Ja iski taas sellainen ahdistus kaikkeen tuohon roinaan mitä sinne ja kaikkialle muuallekin kertyy.. Jos ois ollut tyhjä peräkärry vapaana, niin oisin sillä energialla saanut sen hyvin äkkiä täyteen.. Mut ei ollut! 

Vaatehuoneessa purkasin siellä olevan parvisängyn (jätettiin paikoilleen kun tyttö muutti sieltä pois..), vein yhden puukaapin varastoon, nukketalo lähti myyntiin.. ja tuntuu silti ettei sinne tullut yhtään sen enempää tilaa.. Pitäis jotenkin suunnitella koko systeemi niin et siellä ois kaikelle oma paikka eikä vaan pussukkaa ja nyssykkää ja laatikkoa siellä täällä.. Mut se ei nyt onnistunut tällä kertaa..

Mitään muuta en ehtinytkään tänä viikonloppuna, jäi vähän tympeä fiilis kun aikaa meni hulluna ja mitään valmista ei oikeastaan tullut.. Eli tilanne jatkuu!

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta tuollainen kauppojen myöhäinen aukiolo. Varmaan on tosiaan enemmän aikuistan juttu.
  Rentoa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 2. No joskus on semmosia viikonloppuja, valitettavasti.
  Mukavaa viikon alkua :)

  VastaaPoista
 3. Nyt alkaa olla suurin osa siivousta suoritettu. Jäljellä enää inhokit; ulkovarastot ja kodarin (eli meillä käytännössä työ/sekahuone)ja eteisen kaapit.. Sopivasti loppu innostuskin..

  VastaaPoista