perjantai 4. syyskuuta 2015

Kuparipölli

Näitä pöllejähän meillä nyt riittää, kun joka välissä puita kaatuu tontilta.. Vaatii vaan malttia antaa niiden kuivua kunnolla. Joku saattaa muistaa mustat pöllit, joista kerroin täällä.
Pieleenhän ne lopulta menivät, kun maalasin ne hätäsenä ennen kuin olivat kunnolla kuivuneet. Puu hikoili maalin läpi ja kannoin ne lopulta varastoon odottelemaan.. Nyt ne on kuivat ja hiottu ja odottavat uutta maalia. Tämä pölli on nyt se ruskea kuultomaalattu versio uudelleen käsiteltynä. 

Siitä tuli kuparinen! Suhumaalilla tietysti, laiska maalari kun olen.. Tämä tulee sisälle, kunhan keksin mihin sen laitan..Tässä näyttää ihan violetilta.. sävy on metallinen, joten katselukulmasta riippuu, miltä näyttää..


Perjantaihan se taas täällä! Nopeasti mennyt tämä viikko. Viikonlopulle ei ole mitään suunnitelmia, tänään käväsen kaupoilla kun lähikaupungissa on kauppojen yö ja monessa paikassa hyviä tarjouksia. Ihan yöhön asti en jaksa shoppailla, mut jospa kävis kuitenkin katsomassa kun en ole koskaan ollut tuollaisessa tapahtumassa.

Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Näyttääpä tosi kivalta tuollaisena kuparin värisenä.
    Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista