perjantai 11. syyskuuta 2015

Sydänkranssi

Valot sen kun lisääntyy!

Löysin kaupasta metallisen sydänkehikon ja tiesin heti mitä siitä tekisin. Tein tytön huoneeseen samanlaisen paperinarukranssin, kuin on meidän kodarissakin. Siitä kirjoitin täällä.
Muotona vaan sydän ja valoina vähän kylmemmän sävyiset lamput, jotka kaapissa sattuivat olemaan.

Perjantaissa taas mennään.. Huomenna käydään vähän samoilemassa perheen kanssa metsäretkellä. Siirrettiin karhunkierros ensi vuoteen ja päätettiin suosia lähimatkailua. Varmasti sekin on ihan kivaa.

Lisäksi mulla on mielen päällä sänkyhommat! :).

(No niin! Jäit heti kiinni kaksimielisistä ajatuksistasi! Hyi sinua!! )

Meillä kävi eilen patjakauppias ihan ovella asti. Ja tulipa se makkarin puolellekin samantien.. :). Mahdottoman hyvät patjat sillä tietysti oli matkassa ja todettiin kyllä ihan yhdessä että meidän petarit ei enää ole niin priimat.. Ainoastaan hinnasta me oltiin sitten eri mieltä ja kaupat jäi tekemättä.. Ihan 1200 euroa ei ole tällä hetkellä laittaa vaikka onhan se tärkeä asia tuo nukkuminen. Itsellä kyllä selkä on monesti aamulla kipeä, mutta tutkailin vähän asiaa ja päätin seuraavalla Ikea-reissulla napata mukaan testivoittajan huomattavasti huokeampaan hintaan. Sillä saadaan patja-asiat kuntoon.

Mutta myös sängyn runko vetelee viimeisiään.. alunperinkin ostettiin halvin mahdollinen runko ja sen kyllä huomaa.. Syy miksi ollaan sen vaihdon kanssa vitkuteltu on, että meillä on 90cm moottoripohjat sängyssä ja sen kokosia runkoja ei hirveesti ole tarjolla. Ikeassahan on, mut samaa laatua (lastulevyä) ne taitaa nekin olla.

NIIMPÄ MINÄ AJATTELIN TEHDÄ SEN ITSE! Selitin miehelle visioni ja näytin että meiltä löytyisi myös tarvittavat materiaalit ja eihän se toki tyrmännyt ajatusta :). Mietin ensiks kuormalavaratkaisua mutta se ei kyllä mene miehelle läpi, joten unohdetaan se. Ihan siis perusrunko tehtäisiin (jos mies suostuu mukaan tulemaan..). Viikonloppuna ehkä sitten aloitellaan sitä jos onni suo..

Ihanaa viikonloppua sinulle!

ai niin... tänään testattiin taas mun cooper-kunto.. Otti taas niin lujille että! Mutta 200m tulos parani edellisestä ja sillä tuloksella kipusin keskivertotaulokosta hyvän puolelle! Niin onnellinen olen :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana valosydän ♡
  Onnea Cooper tuloksen parantamisesta.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että kunto nousee! Onnea hienosta suorituksesta! Mitenhän ite pärjäisin...? Hyvään sänkyyn kannatta tosiaan panostaa, mutta toki rajansa hinnallakin. Minä ostin vuosi sitten miehelle (ja itelle) synttärilahjaksi lämpömuokkautuvan petarin Askosta ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä! Petarilla on tosi iso merkitys. Sänkyrungon ja -päädyn mies on tehnyt meille ja tähän en kyllästy ♥

  VastaaPoista
 3. Sänkyprojekti kuulostaa mielenkiintoselle! :)
  Mää oon cooperin testille allerginen...aina ollu :D :D

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo kranssi. Ihailen kädentaitojasi 😊

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)

  Coopperi on kyllä inhottava, täytyy keksiä joku muu keino kunnon testaamiseen..
  Sänkyprojekti koki vähän takapakkia, kun mun esittämät materiaalit ei aivan riittäneetkään, kun osa puusta oli käyttökelvotonta.. Pitää nopsaan keksiä joku muu ratkaisu ennen kuin miehen into laantuu.. ;)

  Sellaset lämpömuokkautuvat petarit minäkin meinaan hankkia, tyyny mulla on jo sellanen ja se on kyllä tosi hyvä!

  VastaaPoista