keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Askartelukaappi

Keittiössä olevaan vanhaan kaappiin mulla on viha-rakkaussuhde.. Mustaksi maalaaminen ei oikein auttanut siihen että se istuisi keittiöön täydellisesti. Jotenkin se tuntui niin massiiviselta. Ja kun nyt täällä on pyöritelty kalusteita muutenkin enemmän ja vähemmmän, siirtyi myös kaappi toiseen paikkaan.

Siirtovaiheessa ajattelin laittaa kyllä jo koko kaapin myyntiin, mutta sain sen kuitenkin tuonne askarteluhuoneeseen sopimaan kohtuudella, joten se sai vielä jatkoaikaa. Onhan se ihanan tilava ja sainkin  sinne sullottua suurimman osan mun ompelu- ja käsityöjutuista.


Aiheeseen sopivat koristeet vielä kylkeen!


Mitäs sinun keskiviikkoon kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Ihana idea käyttää nappeja koristelussa. Mun keskiviikkoon kuului töitä, siellä askartelutuokio, joka oli huippukivaa. Sitten tulin kotiin ja tein herkullista kasvissosekeittoa. Nyt sitten tönötän sohvan nurkassa ja mietin, että pitäisi raahata itsensä tuonne suihkun suuntaan. Oho, tulipas tarkka selonteko mun päivästä :)
  Ai niin, hyvää naistenpäivän iltaa sullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin aivan toivotella kaikille hyvää naistenpäivää.. mun naistenpäivä oli vähän surkea, talossa jyllää miesflunssa ja kukat on todellakin kaupassa edelleen..

   Poista
 2. Hauska idea koristeluun nuo napit. Ihana kaappi muutenkin. Sinne varmasti mahtuu tavaraa mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on kyllä ihanan tilava! Ja nappeja on iso laatikollinen. Kiva että joillekin on käyttöä edes kaapin ovessa :)

   Poista
 3. Moikka, onpa komea kaappi! Onko kenties vanha astiakaappi? Minullakin on tuontapainen hakusessa, toki keittiöömme, saas nähdä tuleeko koskaan vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla juurikin astiakaappi. Tämä on aika valtavan kokoinen ja siksi muutti keittiöstä pois. Mustaa värivalintaa hieman kadun. Ehkä maalaan jollakin vaaleammalla sävyllä, niin tulisi keveämpi lookki.

   Poista