lauantai 16. toukokuuta 2015

Vanha jakkara

Tuunausprojektia pukkaa..  mummolasta raahasin  tällaisen vanhan tuolin joka ikävästi on maalattu useampaan kertaan. Nykyisestä hennosta vaaleanpunaisesta en oikein piittaa, joten jotain tälle täytyisi tehdä.. vai täytyykö? Onhan se omanlaisensa persoona noinkin.

Lapsuudesta muistan tämän olleen kirkkaan punainen ja se väri sieltä pilkistikin, kun vähän hioin sieltä täältä. Punaisen alla näytti olevan jotain turkoosin vihreää, aika herkku väri sekin.

Mutta työläs tämä on hioa! Pitkän kaavan kesäprojekti työn alla täällä. Ehkä se lopullinen sävy siinä matkan varrella löytyy! :)
Mä täällä fiilistelen vieläkin kivaa päivää.. sain muutaman bloggarikaverin kylään ja kyllähän meillä taas juttua riitti ja ehdittiin käydä vieläpä antiikkikirpparillakin. Päivästä tulossa juttua kuvien kera. Oli niin ihanaa kun pystyi itsekin räpsiin kuvia ilman että piti joka kohtaa erikseen siivota..;)

5 kommenttia:

 1. Ihana oli käydä! Kiitos sinulle!
  Minäkin tulin juuri kassien kanssa kotiin.

  VastaaPoista
 2. Saas nähdä monta kerrosta maalia sieltä vielä paljastuu.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. No tuotahan minä sieltä ikkunasta käsin ihastelin! Jätä tuollaiseksi! Tai sitten maalaa hiomisen jälkeen mustaksi. Mutta tuo kyllä näyttäisi upealta vaikka missä värissä :)

  Kiitos vielä eilisestä!

  VastaaPoista
 4. Täytyy vielä hieman hioa ja katsoa miltä sitten näyttää ja päättää mitä sen kanssa teen. Kiitos käynnistä, oli kiva päivä!

  VastaaPoista
 5. Harmittaa, kun en sitten päässytkään osallistumaan miittiin.. Oli varmasti kivaa! Kivaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista