keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Lahja opelle

Onko lahjan keksiminen opettajalle tai kerhotädille hankalaa? Minusta ainakin on! Netistä löytyi onneksi  kiva ohje suklaakorttiin ja päätin kokeilla sitä.


Itse ainakin tällaisesta tykkäisin ja parastahan tässä on se et tämä ei vie kaapissa tilaa paria päivää kauemmin, tai ainakin niin luulisin..;)  Toki tuon kääreosan voi taltioida halutessaan.

Ohjeen nappasin kuvien kera täältä: http://piipertajat.blogspot.fi/2013/12/suklaakortti-ohje.html


Kiva ja helppo! Itse tein tuon kääreen tapetinpalasta, mikä nyt ei ollut paras vaihtoehto kun oli sen verran pehmeää. Parempi ja jämäkämpi tulos tulee varmaan vahvasta kartongista. Sisäpuolelle laitoin suklaan lisäksi vielä tytön itse askarteleman kortin ja kiitoskirjeen, joka peitti nuo langanpäät.

 


3 kommenttia:

  1. Meillä opeille tulossa myös samanmoiset lahjat :)

    VastaaPoista
  2. Hieno ja kiva idea kevätmuistamiseks. Mää oon vaan ihaillu noita mutten oo koskaan uskaltautunu ees teko-ohjetta sen tarkemmin kattoon...varmaan vaatii liikaa tarkkuutta ja keskittymistä :D

    VastaaPoista
  3. No ei tämä kyllä vaikea ollut! Vahvasta kartongista ois ollut todella iisi tehdä, kun kakspuoliteippi olis siinä pysynyt.. mulla tuo kohokuviotapetti oli niin haastava, et tyydyin liimailemaan, mikä ei ole ollenkaan mun lempipuuhaa..

    VastaaPoista