sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Merenneito-barbie

Tytär oli kyläpaikassa ihastellut kaverin merenneitobarbieta ja heti kotiin tullessa alkoi äidin väsytystaistelu, et mulle kans! Itsekin lapsena barbeilla leikkineenä tunnistin tuskan, kun itsellä ei ollut kuin yksi aito barbie ja muut jotain halpoja kopioita..

Katselin netistä vähän mitä ne nuket nykyään maksaa...voi jösses mitä hintoja!! En yhtään ihmettele, että sain vaan sen yhden aidon.. Pelkät vaatteetkin on kiskurihinnoissa! No onhan ne hienoja, mut tarviiko aina olla sitä kalleinta ja uusinta? No, ei meille ainakaan kotiudu tuollainen nukke ihan hetken mielijohteesta.

Pettynyt tytär oli kyllä niin surkea, että kuin huomaamatta lausuin sanat: jospa äiti yrittäis ommella itse sellaisen merenneitopuvun? Siis mitä??

Juu, ei auttanut enää perääntyä, neiti oli niin onnelllinen pelkästä ajatuksesta! Äiti ei ollut yhtä onnelllinen alaspäin kapenevaa, pyrstöperäistä kolttua ommellessa.. Ei  mikään helppo nakki, helma piti lopen käsin harsia kiinni ja meinasi jo tekovaiheessa levitä käsiin.

Pääasia että neidille kelpas! Ja kunhan toivun tästä ompeluketutuksesta, niin voisinpa ajatella tekeväni lisää asuja vaikka sit lomalla..


Pitihän sitä sitten kuvata joka kulmasta.. :)




4 kommenttia:

 1. Tulipa hieno! Musta ei ois tohon. Pystyn ompeleen päälle niin, että ei pysty riisuun ja pukeen mutta toimivaa versioo en taatusti :P
  Ollaan tytön kanssa bongailtu aina cittarilta hyvässä alessa hirrrrveen kalliita barbeja...kun jaksaa aina vähän oottaa. Mutta kyllä noi äitin tekemät vaatteet oli mulla ainakin lapsena aina ihan parhaita, koska muilla ei ollu samanlaisia...ei ihan niin paljon harmittanu ettei mulla ollu persikka-barbia :D :D

  VastaaPoista
 2. Tulipa upea! Sävy sävyyn tytön mekon kanssa.😊

  VastaaPoista
 3. Voi miten hieno siitä tuli, en yhtään ihmettele, että meni välillä hermot.
  Onneksi neiti tykkäsi ja onhan tuo nyt paljon hienonpi kuin kaupasta ostettu.

  VastaaPoista
 4. Persikka-barbie.. voi ei! Onhan niitä kyllä joka lähtöön! Meillä neiti vasta nyt innostunut leikkiin barbeilla niin ei ole tullut alestakaan tsekattua sen kummemmin.Pitää kyllä nyt pitää silmät auki joulua varten!

  Ehdottomasti pitää tehdä lisää vaatteita, ihan yksinkertaisia hameita edes. Kun saisi sen inspiksen..

  VastaaPoista