lauantai 23. toukokuuta 2015

Rokkiruusu DIY

Käytän tosi vähän koruja ja vöitä, tässä yksi rannekoru on päätynyt kukkapurkin kylkeen. Myös vöitä olen kokeillut isompiin kukkapurkkeihin ja kyllä rokkaa! :)
Tästähän tulikin sisäpäivä.. en sitten teekkään kasvimaata.. No nyt on aikaa etsiä tekemistä kesälle. Anoin kesälomaa kolme viikkoa, mutta pomo oli sitä mieltä et pitäis lomailla enemmän :). Ehkä mä oon pitemmän loman tarpeessa! ;) . Lomailen nyt sitten 5 ja puoli viikkoa.

Mitäs mä sitten lomalla teen?? Käydään heti alkuun viikon lomareissu, mut muuten ei ole mitään suurempia suunnitelmia. Haluaisin tuunailla jotain ja värkätä käsillä, sehän se on sitä kesäpuuhaa parhaimmillaan. Olen nyt yrittänyt etsiä jotain inspiroivaa askartelu/tuunausblogia. Muutaman olen löytänyt, mutta sekaan mahtuisi vielä.

Jos sulla on jokin aiheeseen liittyvä blogi tai tiedät jonkun, laittapa kommentteihin linkkiä niin käyn tsekkaamassa oisko siellä mulle jotain tekemistä :)

2 kommenttia:

 1. Minä tuota purkkia sinulla katsoinkin, että mistähän tuollainen. Enpä hoksannut että käsikoruhan siinä on koristeena :D
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ompas hiano ruukku, kiva idea!
  Kasvimaan teko siirty täällä huomiselle, tuulee niin että tukka lähtee :P. Kasvihuone laiteltiin kun eilen taimiakin ostettiin.

  Samalta kuulostaa kesälomasuunnitelmat täälläkin, ensin reissu (jonka voisin jättää väliinkin) ja sitten kotona mukavaa puuhastelua :)

  VastaaPoista