lauantai 30. toukokuuta 2015

Kasvimaa ja grillipaikka

Viime sunnuntaina ahkeroin kovasti pihalla. Siirrettiin paviljonki pois keskeltä pihaa. Siitä on katos rikki ja uutta ei saa, joten loppui sen käyttö loikoiluun.. Kasvihuoneelle kävi myös viime kesänä huonosti, ja uutta ei raaskita ostaa, joten siihen virkaan runko oli omiaan. Eihän sillä nyt ole kauheasti käyttöä siinä muutakuin olla vähän rajaamassa tilaa, mutta mielestäni tästä tuli aika kiva. Vielä kun saisi siihen jotain istutettua..


Ennen tässä näytti tältä:Haluaisin siihen tomaattia (saa nähdä mitä tykkää tällaisesta avoratkaisusta..), hernettä, salaattia, persiljaa, ruohosipulia, porkkanaa..

Hirvittää jo valmiiks vaan niiden kohtalo.. jos saan ne pintaan asti, vaarana on päätyä rusakon suuhun, joka vähän turhan tuttavallisesti tuossa pihalla loikkii harva se päivä.. yks päivä niitä oli kaks, joten kohta varmaan kakskymmentä.. 


Paviljonkipaikka jäi sitten tyhjäksi. Laatat jäi paikoilleen, joten siinähän oli sitten grillipaikka puoliks tehty! :). Pöllejähän meiltä löytyy kymmenkunta puiden hakkuu-urakasta, joten jakkarat oli siinä. Ekat makkarat siinä jo hyvällä ruokahalulla nautittiin!
1 kommentti:

  1. Ihana grillipaikka ja mahtava idea käyttää kaadettuja pöllejä istuimina.

    VastaaPoista