perjantai 15. toukokuuta 2015

Sillä siisti

Kaikki muu paitsi siivous on turhaa.. vai onko se just se siivous joka on turhaa? Tiedä häntä mutta nyt on sellanen tilanne, että meillä ei ole varmaan koskaan ollut näin siistiä kuin nyt! Huomenna toivottavasti on tulossa erityisiä vieraita ja mä oon täällä puunannut kyllä vähän turhankin tarkkaan joka nurkkaa jo useamman päivän.. Ompahan sitten huomenna kivempi olla kun on jaksanut panostaa. Jos ei muilla, niin ainakin itsellä :)

Mä yritän pitää kodin aika siistinä ihan joka päivä. Työkuviotkin sen oikeastaan vaatii, että tavarat on paikoillaan. Tykkään imuroida, mutta kaikki se muu tahtoo olla tuskaisempaa. Lattiat pesen aika harvoin ja pikkutavaroita on siellä sun täällä.

Nyt ei ole.

Nautin tästä hetkestä (koska hetki se nimenomaan tulee olemaan). Missään ei ole mitään ojennettavaa, huoneissa tuoksuu puhtaalle (ja tolulle, mut eiks se oo sama asia? )
Olen vielä hetken yksin kotona kun muu väki on treenaamassa. Munkin piti treenata koska liityin tänään Bikini HIIT Challenge-ohjelmaan (no en ees haaveile niistä bikineistä, mut pikkusen parempaan kuosiin kun itsensä saisi..), mutta tää jumppa vei kyllä mehut siihen malliin et taidanpa köllähtää saunan (puhtaan saunan :)) kautta sohvalle (juu, sekin on imuroitu!). Treenistä lisää myöhemmin kunhan ehdin siihen tutustua.

Jotain sisustustakin ehdin tehdä. Eteiseen on tullut Hyvän Tuulen Puodista kyltti joka kertoo kaiken tarpeellisen.. vaikkakaan ei pidä yhtään paikkansa! Hah! Paitsi jos tulet vasta ens viikolla!!


 Toisella puolella eteistä on tämä:

  
Vaikka oikeasti sen pitäisi olla tämä: 


Ei mulla muuta asiaa nyt ollut, tärkeä ilmoitus vaan, tiedä milloin seuraavan kerran vastaavaa tapahtuu.. huomenna näpsin vielä paremmassa valossa vähän todistusaineistoa :) Nähdään!

Tervetuloa meille!


2 kommenttia:

  1. Oispa ollut kiva tulla teille. Saattuupa mies olemaan tietty töissä ja nuorimman pojan turnaus tänään, johon pitää lähteä mukaan. Pitäkääpä mukava päivä tänään. Aurinkokin paistaa, ainakin täällä Oulussa :)

    VastaaPoista
  2. Olihan meillä kiva päivä! :). Harmi kun et päässyt, nähdään sitten seuraavassa miitissä!

    VastaaPoista