torstai 30. kesäkuuta 2016

Täydellinen valaisin

Kirjoituspöytä odottelee vielä entisöimisvuoroaan, mutta lampun kävin siihen jo ostamassa. Varmaan koskaan ei ole ollut lampun osto noin helppoa! Tähän ei minusta mikään muu lamppu yksinkertaisesti sovi! Mitäs mieltä sinä olet?
Kuvan oton jälkeen on pöytä pyörähtänyt taas uuteen paikkaan. Täällä on ollut tehokas loman aloitus. Kolmen päivän aikana olen käynyt kaikki kaapit läpi ja roskiin ja kierrätykseen on lähtenyt taas tavaraa.. Pihalla olen myös pyörinyt väkkärän lailla (muistona tuhat hyttysen pistoa..) ja varastokin tuli siinä puuskassa järjestettyä.. Oli sopiva hävitys-mielentila ja mieskin tieten hoksasi sen kun tuli varaston ovelle vähän auttamaan kun nakkelin rojua pihalle.

Mä en osaa pikkuhiljaa siivoilla. Kaikki tai ei mitään.. Nyt on taas kiva fiilis, kun on tilaa :)

Ja nyt voikin sit rentoilla loppu loman :). Pientä reissua on luvassa jo heti huomenna, kun lähden äidin kanssa käymään Haaparannassa sukulaisten luona. Ikea-lista on maltillinen, oli hyvä idea raivata kaappeja ennen reissua ja todeta, että en nyt kyllä tarvi juuri mitään lisää..

Mukavaa päivää!

5 kommenttia:

 1. Lamppu on täydellinen tuon pöydän kanssa.
  Itsekin kävin eilen Ikeassa ja mukaan lähti vain tarpeellisia asioita, jotka lukivat hankintalistalla.
  Ihanaa loppuviikkoa ja lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kiva lamppu ja sopii täydellisesti tyyliin!

  VastaaPoista
 3. Tuo lamppu on just samanmoinen kun minä sain nuorena tyttönä lahjaksi. Mulla tais olla keltainen. Hyvä siivota, voi hommata uutta tavaraa lisää :)

  VastaaPoista
 4. jep, toimii! Meillä on tämä tyttären huoneessa. Oli tovin paketissa, asentaessani sen paikalleen huomasin erään osan puuttuvan sisältä, lamppu ei siis toimi. Joten nyt valaisin on ollut monta kuukautta koristeena hänen työpöydällään, kun en tiedä mitä sen kanssa tekisin( ei ole kuittia tms tallessa...).

  VastaaPoista
 5. Lamppu oli kyllä nappivalinta ja ei ollut hinnallakaan pilattu, alle 20e..
  Vielä kun saisi itse pöydän parempaan kuntoon..

  VastaaPoista