tiistai 14. kesäkuuta 2016

The Party Time

Aina on syytä juhlaan! Ainakin kesäloman alkaminen koululaisilla on yksi todella hyvä syy vähän koristella ja virittäytyä juhlatunnelmaan!

Jyskistä joku aika sitten ostin näitä paperisia ledlyhtyjä tarkoituksena viritellä ne terassille. Hamstrasin niitä vähän liikaa ja muutama löysikin paikkansa tytön huoneesta kesäpäivityksen yhteydessä.


Terassilta meidän makkariin kokeiluun tuotu Ikean ulkotuolikin siirtyi nyt tänne, kun joku kiva istumapaikka tuolta puuttui ja terassille jäi vielä toinen tuoli. Aika isoja möhkäleitähän nuo on, mutta ihmeen sutjakasti se tuonne nurkkaan sujahti ja ponitkin sai siitä oivan levähdyspaikan ;).


Huoneessa on myös vaihtunut vähän järjestys. Kirjoituspöytä ja kampauspöytä vaihtoivat paikkaa. Sänky on niin iso siirreltävä, että sen paikka pysyi samana. Ja kun kerran värit on taas valloillaan, niin hain vielä varastosta räsymaton kruunaamaan tätä sekametelisoppaa.. :D


Kesälomakin puskee päälle ihan kohta! Ensi viikko vielä töitä ja sitten kolme viikkoa lomaa.  Paljon on suunnitelmia, laiskottelua unohtamatta ;). Oletko sinä jo lomafiiliksissä?

Kivaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ihana on tuo huone.

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit neidin huoneessa. Täällä lomaa myös odotellaan kuin kuuta nousevaa. Juhannuksesta alkaa minunkin lomani <3

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo vaaleanpuna-tummanruskea "pallonauha" on ostettu? :) onko se sellanen "perusnauha" vai sellainen led valonauha ? :) mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mistä nuo ihanat verhot on ostettu? :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos!

  Pallonauha on ostettu Hyvän tuulen puodista ja se on sellainen lednauha. Väreinä siinä on musta, syklaami, valkoinen ja vaaleanpunainen, näyttää tosiaan ruskealta kun kauempaa katsoo ;). Puodissa oli muistaakseni tosi paljon värivaihtoehtoja, joten ruskeakin varmaan löytyy.

  Verho on Prismasta.

  VastaaPoista