torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannusmatot / Lomamatot / Kesämatot / Räsymatot

Millä nimellä näitä nyt kutsuisi..

Loma alkoi viimein ja se tarkoittaa tässä huushollissa vähän vapaampaa sisustusta, kun ei tarvi ajatella muuta kuin oman perheen tarpeita. Tiedä sitten onko tämä kovinkaan käytännöllinen ratkaisu koiraperheessä, mutta pakkohan ne juhannusmatot oli taas kaivaa varastosta ja heittää siivouksen päätteeksi lattialle! :). (oikeestaan sain delegoitua koko siivoushomman muulle väelle, itse pesin vaan lattiat ja sekin jäi vähän puolitiehen.. ;) )
Nyt on muuten niin lämpimiä sävyjä että.. oranssia, ruskeaa, punertavaa.. Kerrankin kaikki kalusteetkin mätsää hyvin yhteen. Makkarista tosiaan siirtyi tuo kaappi taas olkkariin ja arkun vein makkariin. Kaapille kaveriksi sitten vielä senkki varastosta.. Ompa taas pyöritelty!
Mietin tuossa, että nuo saisi ripauksella maalia sopimaan vieläkin paremmin yhteen, mutta kun tiedän, että kohta ne taas vaihtaa paikkaa, niin maalisuti pysyy vielä kaapissa..
Nelli odottaa jo kuumeisesti, milloin saa vetää matot rullalle..


Viime viikonloppuna meillä oli vieraita, ja päätin panostaa myös ulkokukkasiin. Terassille ilmestyi uusi asetelma kolmen euron budjetilla. (kesäkukat osaa olla aika hintavia..). Elävää siis vain tuo tummempi muratti.. Tämä on minusta tosi kiva! Tuottaa iloa mulle ja sehän se on kova sana tässä konmari-maailmassa.
Mutta nyt ansaitulle lomalle! Blogi saattaa hiljentyä pariksi viikoksi tai sitten ei.. katsotaan miten intoa piisaa :)

Mukavaa Juhannusta!

5 kommenttia:

 1. Kauniit matot ovat ja muutenkin ihania kalusteita, joita en ole ennen bongannut blogissasi. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Muratit antavat kivan säväyksen kukalle. Räsymatot ne ovat todella kauniit ja kesäiset.

  VastaaPoista
 3. Räsymatot kuuluu kesään, tosi hienot.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Nuo kalusteet on jo aika vanhat, seilanneet vaan huoneesta toiseen.. Tuo senkki on ollut pidempään vaatehuoneessa ja varastossa, mut nyt taas esillä.

  Matot on kyllä ihanat ja kesäiset mutta mulla alkaa jo muutaman päivän käytön jälkeen mennä niihin hermot, kun eihän ne oo suorassa sekuntiakaan.. Taidan kohta vaihtaa :)

  VastaaPoista
 5. Onpa raikkaan näköinen muutos ja jotenkin mulle tulee ihan "Mummolatunnelma" siis hyvällä tavalla. ♥
  Tosi nätisti olet kyllä sommitellut.

  VastaaPoista