perjantai 17. kesäkuuta 2016

Löytöjä

Viime viikonloppuna kävin kirpparilla kaverin kanssa. Yleensä kiertelen yksikseni, mutta onhan se kaverin kanssa erilaista, ja vähän hauskempaa :). Tavoitteena tälle kesälle on käydä tutustumassa muutamaan uuteen kirppariin vähän kauempana ja virittäydyttiin jo tunnelmaan tällaisella "kotikirpparikierroksella". Kolme kirppua kierrettiin ja saalistakin tuli.


Perusjuttujen eli lastenvaatteiden, palapelien ja askartelutarvikkeiden lisäksi löytyi pari helmeä. Ihana euron hintainen fortuna-peli oli ehkä paras tällä reissulla. Kuulia siinä ei ollut, mutta tytön laatikosta löytyi just sopivat ja eikun pelit pystyyn! Mulla on ollut tällanen omassa lapsuudessa, onko sulla? Väritys viittaa retroon, mut en sit tiedä onko. Eikä sillä ole mulle mitään väliäkään..


Jotenkin olin nyt boheemilla päällä jos katsoo näitä toisia ostoksia.. Kiva kangaspala, jota luulin huiviksi.. Kai tuo menee siinäkin tarkoituksena, ellen sit tee siitä jotain hellepaitaa, ihana kuvio ja väri!


Kesälaukkukin löytyi! Aivan ihana! Ehkäpä pääsee mukaan seuraavalle kierrokselle!Ihanaa viikonloppua! Kuuluuko sinun kesään kirpparit?

4 kommenttia:

 1. Tuo kangas on aivan ihana <3 Joku helletoppi tai -paita siitä olisi aivan ihana <3
  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kivoja asioita löysit kirpparilta. Toi peli on tuttu meidän lasten aikoihin oli tollaisia. Minäkin tykkäsin sitä pelata, voisin vaikka vieläkin.

  VastaaPoista
 3. Paita ois kyllä kiva, ompelukoneen esille otto vaan tökkii tällä hetkellä.. Jospa lomalla saisi aikaiseksi..

  VastaaPoista
 4. Liityin äsken blogiisi jäseneksi. liity sinäkin minun blogiini, kiitos etukäteen.

  VastaaPoista