sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Eteisen tiilitapetti

Olipas tämä eteisen tapettivalinta vaikea! Mallipaloja kantelin kotiin useammassa erässä, eikä mikään tuntunut sitten kotona seinään mallattuna hyvältä, vaikka kaupassa näyttikin täydelliseltä. Pitkän pähkäilyn jälkeen valitsin tämän tiilitapetin ja kävinkin pari rullaa sitä jo ostamassa. Vielä pitäisi toisten seinien maalisävy päättää ja siinä kohtaa marssin kyllä maalikauppaan ja kysyn apua ammattilaiselta. Myös lautaseinämateriaalit pitää hankkia, mun suunnittelemat laudat kun upposi sänkyprojektiin. Ja myös hiomakoneen tarvin, kun edellinen ja hajosi sen mun "karma"-kaapin kanssa..  onhan tässä siis vielä noita valmistelutöitä..


Millään ei vaan malttaisi odotella, sängyn teko oli niin mukavaa puuhaa, että odotan innolla varsinkin tuota lautaseinän tekoa! Pitää kuitenkin malttaa hetki. Ajattelin juhlia tulevia synttäreitä vähän isommalla porukalla, joten vaarana on, että jos nyt aloitan, ei kolmen viikon päästä olekaan valmista ja vieraiden kutsuminen remppapölyn keskelle ei ole kovin kivaa..  Sen verran olen oppinut tässä vuosien aikana, että aikataulun saa kertoa kahdella jos ei kolmellakin.. Varsinkin vanhassa talossa tuppaa tulemaan vastaan jos jonkinmoista muuttujaa..

Tällä hetkellä visiona on siis laittaa eteiseen tapettia ja se lautaseinä. Sitten maalata käytävän seinät ja pari päivää olen tässä katsellut myös olkkarin seinää sillä silmällä, että siihen voisi pikkusen jotain sävyä laittaa.. Vessa myös huutelee käsittelyä... ja pientä fiksausta olen miettinyt myös keittiöön. Tietäähän sen taas miten tässä käy..

Mutta tänään ei rempata, vaan ajattelin käydä toista kertaa tälle talvelle hiihtämässä! Joen jäällä on kuulemma hyvä latu, joten sitä lähden testaamaan. Ja sen jälkeen meinaan leipoa pullaa, jotta saan kaikki kadotetut kalorit takaisin ;)

Mitä sinä aiot tehdä tänään?


9 kommenttia:

 1. Hienon tapetin olet valinnut.
  Tänään aloitan työkaverin lahjan tuunauksen ja vaan relaan.
  Mukavaa hiihtelyä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihtely oli kyllä kivaa, kun sai tasasella mennä. Vähän vaan innostuin yliarvioimaan hiihtokunnon ja aika sippi olin kotiin tullessa.. ei tarvinnut sitten muuta urheilua tälle päivälle miettiä ;)

   Poista
 2. Ihana tapetti! Vastaavaa olen itsekin metsästänyt. Mistä tämä löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ihaillut näitä tiilikuoseja aiemminkin tapettiosastoilla ja huomannut aika isoja eroja siinä, miten aidolta tiileltä ne näyttää. Tämä oli minusta paras, vaikkei nyt tietenkään läheltä katsottuna ole sama kuin aito..
   Tämä löytyi Kärkkäiseltä. Siellä oli vaaleampikin versio ja sit tää tummempi. 29€/rulla et aika edullinenkin. Kivan paksua tapettia.

   Poista
  2. Hei! Ei siulle oo sattunut jäämään tuota tapettia tähteeksi varastoon? Mie tarviisin eikä enää näytä mistään kaupasta saavan sitä. Kyselee Kirsi

   Poista
  3. No ei sitä merkittäviä määriä tainnut jäädä. Tapetoinnista on jo aikaa, joten ei varmaan juuri tuota enää löydy. Vastaavia olen kyllä nähnyt, kun etsin vähän aikaa sitten. En kyllä muista minkämerkkisiä olivat..

   Poista
 3. Vau! Minä vastaan nyt vähän jälkipölyssä näihin...Tänään olisi tarkoitus (taas) siivota ja illalla olisi Tupperi-kutsut rennon letkeesti. Jotenkin ihailen tuota sinun energiaa, kun itsellä kaikki into rajoittuu siihen,että saa normihommat tehtyä😂
  Hieno kyllä tuo tapetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle nuo sisustus ja remppajutut ovat henkireikiä, ilman jotain työn alla olevaa projektia tylsistyisin kyllä nopeasti. Tosin suurin osa mun jutuistahan on pieniä, nopeasti tehtäviä.

   Älä Anne yhtään huolestu, en minäkään jaksanut silloin kun lapset oli pieniä.. Kyllä se aika meni hyvin pitkälti siihen arjen pyöritykseen. Nyt on vähän jo omaa aikaa, niin intoakin löytyy enemmän:)

   Poista
 4. Vau! Minä vastaan nyt vähän jälkipölyssä näihin...Tänään olisi tarkoitus (taas) siivota ja illalla olisi Tupperi-kutsut rennon letkeesti. Jotenkin ihailen tuota sinun energiaa, kun itsellä kaikki into rajoittuu siihen,että saa normihommat tehtyä😂
  Hieno kyllä tuo tapetti.

  VastaaPoista