keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Liinataulun muutos

Vähän sisäjuttujakin välillä :). Jokin aika sitten tein seinätaidetta pitsiliinoista. Teos alkoi tuntua kuitenkin vähän vaatimattomalta, joten tuunasin sitä vielä vähän. Kirpparilta löytyi vielä yksi iso valkoinen liina, joka sopikin tuohon mustaan taustaan todella hyvin! Alla siis styrox-levy, jonka päällystin mustalla kankaalla. Liinat oli helppo siihen kiinnittää neuloilla ja sekaan pääsi myös pari paperinarukukkaa. Paljon ryhdikkäämpi näin!
Mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Loistotuunaus! Nyt liinat tulevat paremmin esille.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän hieno! Oliko sulla tässä paikalla ennen se mustapinkkinarutaulu?
  Sekin oli hieno.

  Onko liinat alkuperäisvärissään?
  Tuli mieleen, että noitahan voisi vaikka värjätäkin, jos vaikka kirppiksiltä ostaa... heti mietin jotain omaa tuunausta. :)

  Minä olen haaveillut tehdä joskus sellaisesta kakkupaperista spreijaamalla esim. tuolin päällisen. Voiskin kokeilla tuohon keittiöjakkaraan.

  VastaaPoista
 3. Juu nyt kyllä erottuvat tosi hienosti! Liinat ovat osittain omissa väreissään; oranssi, valkoinen ja vihreä. Muut olen maalannut spraymaalilla uuteen sävyyn. Kirpparilta en onnistunut löytämään tarpeeksi eri värejä.. Aluksihan siis tärkkäsin nämä, niin helposti sit pystyy väriä muuttamaan, kun pysyvät kuosissaan.

  VastaaPoista