lauantai 11. kesäkuuta 2016

Sporttisisustus

Innostuin tuosta nyrkkeilyharrastuksesta niin, että oma säkki piti saada. Sisustuskin on tärkeää. Miten ihmeessä mä nämä kaksi asiaa yhdistän??


No empä kovin häävisti..

Yritin kuitenkin.

Ihan mihin tahansahan tuollasta säkkiä ei voi ripustella. Ostovaiheessa mietin, että laitan sen joko varastoon tai meidän pukeutumishuoneeseen. Varasto tuntui kolkolta heti ensimmäisinä sadepäivinä, ja meno sinne tuntui jo ajatuksena ikävältä. Vaatehuoneessa olisi ollut hyvästi tilaa, mutta paria rakennusihmistä haastatellessa ilmeni, että kattorakenteet ei tule kestämään ilman välikatolle tehtävää vahvistusta, joten se on mietinnän alla edelleen, meillä kun välikatolle ei noin vain mennä kun on täynnä eristettä..

Makkarissa sen sijaan on paraatipaikalla valmis koukku jonka rakennusvaiheessa sinne pyysin laittamaan vahvikkeineen, koska mulla oli siinä alkuun riipputuoli. Säkin paikka on nyt sitten tämä ainakin toistaiseksi. Onhan tuossa helppo treenata vaikkakin esteettisesti se on aika järkky..

Tilannetta helpotti vähän se, että viimeinkin se mun inhoama ylisuuri mekanismituoli meni lopullisesti hajalle ja sai lähtöpassit myös isännän puolelta! :D

Ison nojatuolin lähdettyä tuli kuitenkin istumapaikan kaipuu, koska tykkään makkarissa lueskella. Toin sinne aluksi ulkoa ikealaisen, mutta eihän tuossa pidempään kukaan istu..


Seuraavaksi kokeiluun pääsi valkoinen kiikku, joka on seilannut meillä joka huoneessa etsien omaa erityistä paikkaansa. Onkohan se tässä, aika näyttää. Parempi kuitenkin istua ja etenkin siirtää treenien ajaksi syrjään.


Makkariin on tullut myös muita muutoksia. Niin ihana kun se ruskea iso kaappi täällä huoneessa olikin, tila oli minusta liian ahdas. Siispä kaappi siirtyi olohuoneeseen lelukaapiksi ja mun kirjoille ja lehdille piti keksiä uusi paikka. Pieni expedit-hylly on siihen tarkoitukseen aivan liian pieni, joten suunnitelmissa on nyt tähän jokin vähän parempi ratkaisu.


Matkalaukut jätin makkariin, mutta näihinkään ei mun aarteet mahtuneet.. tulossa on siis varmaan jotain diy-versiota..


Kaapin tilalla on nyt kirjoituspöytä, joka odottelee edelleen sitä kohennusta.. Hiomakoneen rikkouduttua on hommat vähän seisoneet.. Pitäisi uusi hankkia, kun tietäisi minkälainen olisi hyvä?


 Pöytä huutelee selvästi kaverikseen jotain tyylikästä lamppua. 


Verhotkin vaihdoin kesäksi vähän kevyempään. En tiedä oliko ratkaisu hyvä, koska ensimmäiset auringonsäteet herättelee mua jo hyvissä ajoin ennen viittä aamulla.. Mutta kuka nyt kesällä nukkuu?? :)


4 kommenttia:

 1. Aika hyvinhän tuo säkki tuonne sopii. Hyvä harrastus tuo nyrkkeily.
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Koska aiot tehdä postauksen lastesi huoneista? :) Ne on ollut mukavaa ja inspiroivaa luettavaa. Teet kivoja postauksia. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Täytyypä tarttua ideaan pian :). Tytön huoneesta ainakin voisi tehdä juttua pitkästä aikaa. Pojan huone pysyy aika samana. Sinne ei oikein äidillä ole edes enää asiaa ;)

  VastaaPoista
 4. Voi nuo kaikki urheiluvälineet on kyllä aina niin eessä! :D Meillä kahvakuulaa siirrellään nurkasta toiseen... siinähän se voimanpatti kasvaa. :D

  Kiva tuo kirjoituspöytä, en ole sitä aiemmin hoksannut.

  Tsemppiä nyrkkeilyyn, se on hyvä harrastus!

  VastaaPoista