torstai 22. tammikuuta 2015

Oma napa, paras napa


Niinhän sen pitäisi olla.. omaan terveyteen ei vaan tule kiinnitetyksi aina sitä huomiota mitä pitäisi. Kävin eilen Inbody-kehonkoostumusmittauksessa ja sain taas lisää ajattelemisen aihetta.. Onneksi tulos oli positiivisempi mitä odotin. Vaikka on ylipainoa ja sitä ehtaa rasvaa kropassa, niin oli myös keskimäärästä enemmän lihastakin, eli ei aivan turhaan oo tullut kuntoiltua!

Kaikenlaista siitä mittauksesta selvisi. Kävin Ylivieskan FysioMotionilla sen tekemässä ja se on nyt tämän viikon puoleen hintaan, kun siellä on synttäriviikko. Kannattaa siis mennä jos kaipaa lisää tietoa..

Se mittaa mm. kropan vesitilanteen, rasvamassan, lihasmassan, mineraalit, luitten painon (vaan 2,98kg!!),  sisäelinten ympärillä olevan rasvan, käsien ja jalkojen tilanteen kunkin erikseen ja niiden tasapainon jne. Mulla oli jalat heikommat kuin kädet vaikka oletin olevan toisinpäin.. nyt siis sinne enemmän treeniä!

Huh huh, kyllä siitä sellanen kipinä jäi, et pakko kai se on taas yritää sit tiputtaa sitä painoakin! Sillä korjaantus moni asia.. Haluan kyllä nähdä ens kerralla parempia lukuja!

Eli tästä se taas lähtee! Nyt en ota laihduttamista projektiksi, vaan kyllä se pitää yrittää iskostaa ihan selkäytimeen koko elämänmuutos! Muuten näyttää siltä, ettei hyvältä näytä!

Kivaa torstaita sulle! Mä aloitan urakan viettämällä vapaa illan, eilen testasin siellä salilla myös kuntosalivehkeitä ja kävin ekaa kertaa bodypumpissa. Pikkusen otti nyt sinne reisiosastoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti