sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Makuuhuoneen uudet taulut

No en ole sortunut shoppailemaan! Lakko pitää vielä. Vaikkakin tänään Prismassa käydessä olin vaikean tilanteen edessä. Siellä olisi ollut pojan "uuteen" huoneeseen kivoja julisteita kun vanhat ylipuhuin että laitettaisiin pois.. Sinne ne kuitenkin jäivät kun ajattelin että on mielekkäämpää valita sitten yhdessä..huhtikuussa..

Nämä taulut ovat olleet jo jonkin aikaa paikoillaan, ja nyt muistin ne, kun tytön huoneeseen laitoin saman tekijän taidetta seinille. 

Kyseessä siis Johanna Lehtisen sisustuskortit ja -julisteet. Tarkemmin voit tutustua Johannaan ja tuotteisiin täältä. 

Makuuhuoneeseen sopii nämä mustavalkoiset jutut.
Mulla siivousinto vieläkin jatkuu.. tänään heitin kuusen kartanolle ja keräsin loputkin joulujutut valoja lukuunottamatta pois. Samalla myös vaihdoin verhoja ja "kiepsautin" olohuoneessa järjestyksen uuteen uskoon. Tuli kiva! Siitä myöhemmin lisää. Lastenhuoneet on kohta valmiit (paitsi et se juliste on siellä kaupassa ja vähän muutakin pientä säätöä pitää vielä tehdä) ja kirppiskamoja olen myynyt jo jonkinverran pois fb-kirpparilla. Joten eiköhän tässä jouda jo arki tulla! Väsyttää tämmönen vouhkaaminen! :)

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta nuo julisteet valkoisten kehysten kanssa! :) Täytyy itelläkin kokeilla. Sä oot sinnikäs kun maltat pitää ostolakkoa, mä en varmaan pystyis! :D

    VastaaPoista
  2. kiitos! tiukkaa välillä tekee..nyt varsinkin tulee mieleen kaikkea "tarvetta" ;D

    VastaaPoista