maanantai 5. tammikuuta 2015

Olohuoneen muutos

Koko kämpän läpikäyneen siivoustornadon viimeinen temppu oli olohuoneen järjestyksen vaihto ja loppujen joulujuttujen varastointi. Verhot ja tyynyt siis vaihtuivat ja muutenkin tyyli selkeytyi, kun joulujutut lähtivät. Ihanan yksinkertaista taas!

 
Kaapin päällä on mun  isän kanssa tekemä kello. Tai isä tämän melkein kokonaan teki, minä piirsin tuohon kylkeen tuon poron.. Isäni kuoli 19 vuotta sitten ja tuo kello on hänestä rakkain muisto just sen takia, et yhdessä se tehtiin.  Eihän se nyt tuohon oikein sovi tyylillisesti, mutta saa olla siihen asti että löydän "sopivamman".


Soittimet seinällä taas ovat pappani vanhat. Hän oli musikaalinen, mulle ei ole siunaantunut soittotaitoa yhtään, ja nuokin ovat niin huonossa kunnossa, ettei niillä voi soittaa, minusta kuitenkin kivoja ja persoonallisia sisustuselementtejä! :)


 Vielä kuva tunnelmavalaistuksen kanssa. Tässä valossa huone iltaisin aina on.


 Kaapin päälle jäi vaan muutama yksinkertainen esine.Tänään alkoi työtkin, oli ihan kiva päivä vaikka herätys 5.30 oli aika hurja.. ja huomennahan on taas vapaata! Tällanen pehmeä arjen aloitus ja päivistä taas ihan sekasin koko viikon..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti