keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Koira-synttärit


Meidän Nelli-koiralla on tänään synttärit. Mittariin tulee neljä vuotta ja yhtään se ei ole rauhottunut iän myötä.. edelleen sama villi karvakasa kuin pentunakin.. Mitäs se on koiran iässä, 28v, kyllähän sitä silloin vielä oli itselläkin kohtuudella virtaa ;)

Mietin josko synttärilahjaksi veisin sen trimmaukseen, pikkuisen olisi aihetta.. ei vaan ole koskaan sellaisessa käynyt, joten en yhtään tiedä miten se sujuisi. Ja missä edes olisi lähin trimmaaja. Ehkä kesällä olisi parempi aika, ettei aivan tule vilu lenkillä.

Täydellistä valokuvaa en ole koirasta vielä saanut.. Vaikea  mustaa koiraa kuvata. Tässä muutamia otoksia. Pentukuvia ei valitettavasti ole enää digimuodossa, kun tietokoneen kovalevyn hajoaminen tuhosi ne ja muutamia muitakin kuvia ennen kuin ehdin niitä tikulle siirtää..

Kakun virkaa ajaa pakastimesta löytyvä kinkun luu, uskon juhlakalun olevan siitä iloinen!


3 kommenttia:

  1. Onnea Nelli! Meillä myös pian koiramaiset synttärit tiedossa, Kaapo -chihu täyttää 6v, eikä kyllä pienintäkään rauhoittumisen merkkejä ole näkyvissä :D synttärilahjaksi ostettu Muurlan Kamut -sarjan panta ja purkki.

    VastaaPoista
  2. Nelli kiittää onnitteluista! Luu on kohta syöty :). Tuo kamut-sarja on kyllä ihana! Tuo iloa emännällekin!

    VastaaPoista