perjantai 9. tammikuuta 2015

Tammikuun Isot Ajatukset

Tammikuu on jo hyvässä vauhdissa. Uuden vuoden lupaus eli Sata päivää shoppaamatta on sujunut tosi hyvin. Laskupinoa kun katsoo, ei tee edes tiukkaa olla kuluttamatta.. Kaikenlaista on mielessä tietysti pyörinyt, mutta tehokas kysymys itselle;  voinko elää ilman sitä/tätä/tuota helpottaa kummasti päätöksessä pysymistä.

Kirppispöydän varasin tammikuun loppupuolelle ja joitain kamoja olen myynyt fb-kirpparilla, olen siis kääntänyt menohanan tulohanaksi ;). Summat saisi olla vaan suurempia ;), mutta hyvä näinkin! Kummasti fiiliskin kevenee, kun saa ylimääräistä tavaraa pois. 

Jotenkin tämä kevätpuoli vuodesta on muutenkin niin kiva. Heti tuntuu kun joulusta selviää, että aurinkokin paistaisi useammin ja ilma muutenkin olisi leppoisampi. Viime päivinä olen jopa miettinyt terassin sisustusta ja pihahommia ulkona ollessa.. ehkä vähän aikaista!!
 
Uusi vuosi on täynnä mahdollisuuksia! Viereisessä kuvassa Anna-Mari Westin kalenterin tammikuun kuva ja viisi ohjetta uuteen vuoteen. Etenkin kohta 2 unohtuu usein..

Huomasin myös facebookissa linkin, joka pysäytti miettimään elämää vähän syvemmin. Huono omatunto tuli välittömästi, koska niin moni kohta tuosta listasta on vähän rempallaan.. Uskallatko katsoa miten sinun laitasi on? ;)

13 merkkiä siitä että elämäsi valuu hukkaan


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti