torstai 15. tammikuuta 2015

Anna hyvän kiertää-haaste
Lähdin mukaan haasteeseen johon törmäsin SisustusUnelmia-blogin Johannan postauksessa: http://sisustusunelmia-johanna.blogspot.fi/2015/01/uskotko-hyvyyteen-hyva-kiertamaan.html
Johannalla on muuten ihana blogi ja ihana ihminen on myös Johanna itse. Joten jos et vielä ole tutustunut blogiin, niin se kannattaa kyllä pikaisesti tehdä :) Blogiin pääsee tästä .
Tässä suora lainaus SisustusUnelmia-blogin sivuilta:
___________________________________________________________________________

Blogimaailmassa hyvän kierrättäminen ei vaadi paljoa, se että linkkaat joskus jonkun sinulle uuden tai jonkun vanhan bloggaajan blogin postauksessasi on varmastikin ihana yllätys ja äärettömän onnellinen hetki blogitoverille, mutta se ei ole sinulta pois, ellet omaa ajatusmaailmaa, että lukijat blogissasi ovat vain sinun  :D

Mutta nyt siihen haaste osuuteen:
Hyvä voittaa aina pahan ja me kaikki voimme siihen vaikuttaa, joten vuoden 2015 aikana 3 bloggaajaa tulee saamaan minulta yllätyksen. Se voi olla blogin mainostaminen, postipaketti, auttaminen blogin asetusten tms. kanssa, bannerin tekeminen, jotain itsetehtyä.... melkein mitä vain - joku yllätys jollain tapaa, jonka luulen tuovan iloa ja ennen kaikkea hyvää kyseiselle bloggaajalle. 
Tämä hyvän kiertoon laittaminen tulee tapahtumaan kun tunne on oikea ja kun mieleeni tulee jotain, joka mielestäni sopisi näille kolmelle bloggaajalle siten, että se tekee heidät onnelliseksi.  

Lähdetkö sinä mukaan kierrättämään hyvää ?
3 bloggaajaa
3 hyvää asiaa
____________________________________________________________________________

Ihan samoilla jutuilla en voi omia kolmea bloggaajaa yllättää, koska en osaa itsekään noita banneri- ja asetusjuttuja tehdä, mutta muuten keksin varmasti jotain kivaa!

Lähde sinäkin mukaan! 


1 kommentti: