maanantai 12. tammikuuta 2015

Instagram ja styleroomBlogspot, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, Blogilista, Bloglovin, Styleroom... vähän liikaa tällaselle 70-luvulla syntyneelle.. mut koitetaan nyt parhaan mukaan olla jossakin mukana! :) Yksi uusi tuttavuus on instagram, johon liityin kesällä kun hankin itselleni ensimmäisen älypuhelimeni :). (Ja olen kyllä edelleen sitä mieltä, et ne vanhat mallit on parhaimpia! Kaikenlaista pikkuvikaa tulee koko ajan, mitä uudempi luuri on kourassa..)

Vähän hitaanlaisesti sinne päivitän vielä kun en tahdo sitä muistaa.. mutta yritän olla jatkossa aktiivisempi! Alkuun kuvia häiritsi mustat palkit, jotka onneksi sain pois kun aikani asetuksia rämpläsin..(älypuhelin vaatii sitä älyä vähän käyttäjältäkin..)

Sinne pääsee tästä linkistä: http://instagram.com/vinttikissan_kotona

Ja eilen illalla värkkäsin Styleroomissa, sinne sain joitain kuvia jo ladattua, lisää tulee myöhemmin.
Sinne pääsee toivottavasti tästä:

http://www.styleroom.fi/users/katitakkunen
 
Tervetuloa myös sinne!
Mukavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Nykyjään tahtoo olla vähän liikaakin eri foorumeita, missä pitäisi olla mukana :D Mä yleensä innoissani aina liityn mukaan, mutta tahtoo väkisinkin jäädä osa vähemmälle huomiolle tai unohtua kokonaan.. Instagram on kyllä koukuttanut, sinne tulee päivitettyä useimmin kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Joo ei kyllä riitä aika mulla kaikkeen, enkä kyllä koe mielekkääksikään joka paikkaan tunkea samoja kuvia.. tuo styleroom on ihan kiva kun voi selata aihepiireittäin niitä kuvia. Eilen etsin täydellistä eteisideaa ja sit päätin omankin kansion laittaa.(se ei siis ole se täydellinen eteinen, se on haussa edelleen :))

    VastaaPoista