tiistai 17. tammikuuta 2017

Uusi nojatuoli

Jokin aika sitten meidän makkarin nojatuoli hajosi. Onneksi! Se oli nimittäin mukavuudesta huolimatta tosi iso ja ruma..

Ajattelin ensin, että kun meillä noita kiikkuja on kaksikin kappaletta, että pärjätään niillä. Toinen niistä tuli makkariin. No eihän se kyllä pidemmän päälle ole kovin mukava istua! Tykkään lukea paljon ja juurikin makkarissa, joten aika pian tulin siihen tulokseen, että parempi tuoli on saatava.

Katselin netistä käytettyjä toivoen että saisin sillä tavalla laadukkaan tuolin pienemmällä budjetilla. Kriteerejä uudelle tuolille oli paljon ja tarjontaa tosi vähän, joten huonekalukauppaan oli mentävä.

Kiva ja kohtuuhintainen tuoli löytyi Askosta, jossa oli tälle tuolille -60% alennus. Sopi mulle todella hyvin :). Tyytyväisyyden maksimoimiseksi ostin samalla myös uuden torkkupeiton kevääksi. Hyvä pari nämä kaksi! Kissatyyny on Ikeasta.

Tuoli on mekanismituoli, joten rentoilu onnistuu hyvin. Kooltaan myös huomattavasti edellistä sirompi, mikä on loistojuttu.  Ja se myös pyörii :). Torkutkin siinä on hyvä ottaa, testattu on! Kaikin puolin siis sopiva!

Leppoisaa tiistai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen nojatuoli, kiva tuollaisessa on lueskella ja torkkuja ottaa.
  Oikein ihanaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan on mukava! Kaikki tykkää siitä niin, että joutuu joskus jonottamaan..

   Poista
 2. Ihana lepotuoli ja siihen sopii hyvin tuo viltti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltti on ihanan keväinen ja muutama muukin keltainen juttu on eksynyt jo makkariin .. sieltä se kevätfiilis pikkuhiljaa tulee ;)

   Poista