sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Pinkki pukeutumishuone

Syysloman kunniaksi päätin tehdä pientä pintaremonttia. Koulussa olikin ollut sopivasti tapetointihommia ennen lomaa, joten jatkoin sitä kotonakin! Työhuoneen rempassa kaupasta lähti matkaan pari rullaa pinkkiä tarjoustapettia. Mietin jos sitä olisin laittanut sinne toiselle seinälle, mutta jätin kuitenkin pinnan valkoiseksi ja hyvä niin. Väriä olisi tullut pieneen tilaan liikaakin.

Nyt kuitenkin nuo pari rullaa huutelivat kaapissa, että minnekäs me? Mietin hetken ja sitten keksin niille täydellisen paikan! Vaatehuoneessa oli konmarituksen johdosta tavara vähentynyt niin, että paljasta (valkoista) seinää pilkisteli. Pinkki on ehkä vähän uskalias väri, mutta vaatehuoneessahan sitä ei tule koko aikaa katseltua, joten sinnehän se sopii.

Tulihan sinne ihanasti väriä! Tila tuntuu nyt myös jotenkin isommalta ja tuo peilipöytä korostuu upeasti.

Laukut laitoin naruun roikkumaan kuten olivat olleet aiemminkin.Tällainen tila oli ennen. Hyllyjä on ollut tuossa seinällä, mutta peilipöydän tulon jälkeen niitä ei ole voinut käyttää. Eikä niille loppujen lopuksi ollut edes suuri tarve, joten otin pois kokonaan.


Niin se loma hujahti ja huomenna olisi taas koulupäivä kaikilla.. Tämä olikin loman isoin projekti, muuten olen rentoillut, lukenut kirjaa, tehnyt pieniä diy-juttuja ja suunnitellut jo hieman tulevaa joulua! Tänä aamuna oli ihana herätä, kun vihdoinkin meilläkin oli maassa lunta ja lisää tulee koko ajan. Niin paljon virkumpi fiilis, kun on valoa!

Viikonlopun ajan ollaankin tytön kanssa kaksin, kun miehet on reissussa. Tänään ulkoillaan, askarrellaan ja ehkä vähän leivotaan! Mitäs sinä teet tänään?

8 kommenttia:

 1. Wau. Upea lopputulos 😊 Tein lomailu kuulostaa mukavalta!
  Täällä ohjelmassa vain kotoilua ja itse lähden illaksi töihin. Mukavaa sunnuntaita sinne 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos paketista! Kukkaset on haettu postista ja odottavat istuttamista, kunhan ilma vähän lämpenee..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuolla on nyt ilo vaihtaa vaatteita :)

   Poista
 3. Hieno tuli, kiva väri Lipasto on nätti, hienosti laitettu laukut.
  Minä vietän aikaa poikani+lastenlasten kanssa, odotellaan heidän äitiä meille.
  On Ikeassa käymässä. Pian alan laittamaan ruokaa.

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus! Oletko Konmarittanut jo koko talon?
  Minä pikkuhiljaa aina jotain nurkkaa... huoh! :D

  Täälläkin on nyt maa valkoisena ja ehkä vähän jouluakin jo mielessä.
  Tämä päivä meni kotosalla, siskon lasten synttäreillä ja vielä iltapäivästä palaveerissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en todellakaan ole.. Pikkuhiljaa vähän kerrallaan omalla tyylillä. Ei ole edes oikeaoppista konmarittamista, mutta systeemi sopii mulle näin, niin sillä mennään!

   Poista