tiistai 30. syyskuuta 2014

Kaulahuivi

Kesällä ostin torimyyjältä kerän ihanan pehmeää lankaa. Tätä väriä ei ollut enempää, mutta sävy oli niin kiva, että otin sitten sen ainoan kuitenkin. Vähän aikaa sitten löysin eräästä lehdestä hauskan kaulahuiviohjeen jossa kerrottiin että yksikin kerä riittää, joten kokeilin sitten sitä.

No ei se riittänyt! Tästä tuli nyt ihan minimini.. ei edes kunnolla tytön kaulan ympäri riittänyt, saati sitten että itse pitäisin.. Mutta tekniikka oli kiva ja pikimmiten käyn ostamassa pari kerää jotain paksua lankaa ja teen uuden!:)

Lankoja tarvii 18 kpl 3,5-4,5 metrin mittaisia pätkiä. Näistä tehdään kahden lankanipun pareja ja laitetaan kiinni esim. tuolin selkänojaan. Sitten vaan aletaan solmimaan lankanippuja toisiinsa että tulee tuollaista verkkoa. (Itse tein vain 2 metrin pätkiä, kun lankaa ei ollut enempää, ja kuvittelin että se on sopiva, kun näytti niin pitkiltä nekin.. kannattaa siis pitää kiinni tuosta pituudesta, paksuudessa varmaan voi vähän joustaa.) Nopeasti valmistui tämä tynkäversio.. olisikohan 15 minuuttia mennyt. Ei varmaan täyspitkä versio vie puolta tuntia enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti