maanantai 22. syyskuuta 2014

Puulaatikko

Jo kesällä ostin tämän H&M Homen puulaatikon ja nyt siihen löytyi sisältö. Ajattelin ensin että laitan siihen öljypullot siistiin riviin, mutta rainbow rypsiöljypullo ei ole kovin sisustuksellinen ilmestys, eikä mitään sopivaa pientä pulloa löytynyt, joten piti keksiä jotain muuta. Kaikkea epämääräistä kamaa tässä on kesän mittaan ollut aina vitamiinipillereistä lautasliinoihin, mutta halusin jotain nättiä ja yksinkertaista. Niinpä siinä nyt on kolme tuollaista lasipurkkia, joihin ajattelin laittaa lempimausteet. 


Tähän kuvaan piti tunkea tuo teepakkauskin, jonka bongasin Punnitse ja säästä- putiikista. Sinne oli ilmestynyt näitä pitkä rivi ja testaukseen lähti tuo appelsiini-kookos. Vielä en ole ehtinyt maistaa. Näitä voisi ostaa jo pelkän pakkauksen takia, sen verran hauska tuo ulkokuori :)


2 kommenttia:

  1. Todella kaunis puulaatikko, samaa olen ihastellut H&M:n sivuilta :)

    VastaaPoista
  2. Juu niin on! Kuuluu sarjaan pakko saada :) Huomasin et hobby hallissa oli tätä samaa tekstiä verhoissa ja muissa tekstiileissä, mut onneks niiden kohdalla ei tullut samaa pakonomaista tarvetta hankkia..

    VastaaPoista