sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Blogitapaaminen

Eilen oli mun blogiharrastushistorian ensimmäinen tapaaminen muiden bloggaajien kanssa. Kyseessä oli Pohjois-Pohjanmaan sisustus- ja lifestyleblogien eli pop-blogien tapaaminen Tyrnävällä. Paikkana oli Sisustusunelmia-blogin Johannan kaunis koti ja koolla oli tällä kertaa 8 samanhenkistä naista. 

Oli kyllä tosi kiva tapaaminen! Itse tällaisena "vasta-alkajana" sain paljon hyviä vinkkejä niin bloggaamiseen kuin valokuvaukseenkin, joka mulla todellakin on vielä harjoitteluasteella..

Mukava oli myös puhua sisustuksesta, kun muitakin kiinnosti se aihe ihan oikeasti! Joskus tuntuu, että se mikä itseä kiinnostaa todella paljon, ei sitten kiinnosta muita, eikä sitten viitsi siitä koko ajan jauhaa.. nyt ei ollut sitä ongelmaa :)

Tarjoilut hoidettiin nyyttäriperiaatteella, eli jokainen toi tullessaan jotain syötävää. Hyvä systeemi, niin ei tarvi yhden tehdä kaikkea. Ja sitä syötävää todella oli sitten riittävästi! Kuten kuvasta näkyy (tosin tästä puuttuu kokonaan suolaiset jutut, jotka oli eri pöydällä..

Mukana oli minun lisäksi seuraavat blogit:

Sisustusunelmia
Valoisaa vaaleaa Linnasalon elämää 
Valkoista harmoniaa
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvathan sinä olet ottanut ♥ kivaa kun olit mukana.

  VastaaPoista
 2. Meillä oli ihan huikean kiva päivä ja olipa ihanaa että sinäkin olit mukana, oli mukava tutustua! ♥️

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä niin mukava päivä, ja kiva oli tutustua sinuunkin! ♡

  VastaaPoista
 4. Samoin oli kiva tutustua teihin! Onneksi on uusi tapaaminen taas pian!

  VastaaPoista