torstai 25. syyskuuta 2014

Tytön huoneen muutos

Yllättäen tytön huoneessa tapahtuu muutoksia.. Vanha päästä vedettävä sänky osoittautui liian huonokuntoiseksi käytössä ja vaatii tarkempaa korjausta, joten tytön huoneessa meni sänky vaihtoon. Terassillahan meillä oli tuo  levitettävä rautasänky, joka on sinne roudattu tilan puutteen vuoksi. Nyt se pääsi takaisin "oikeaan" käyttöön!

Samalla piti sitten uudistaa muutenkin. Yöpöytä ei enää sopinut, koska oli sängyn kanssa samaa sarjaa. Tilalle tuli pieni taso, joka toimii nyt myös hienosti kaunistautumispisteenä. Pieni lokerikko hylly poistui myös, mutta onneksi kaapeissa oli sen verran tilaa, että saatiin kaikki tavarat sinne. Paljon kivempi, kun ei ole niin hillittömästi tavaraa esillä - ainakin äidin mielestä.. ;)

Yövaloksi vaihdettiin tähtivalot


Tarrapuu jää edelleen osittain piiloon, mutta eipä tässä pienessä huoneessa ole paikkaa jossa ei jäisi..
Melkein tekisi mieli ottaa kokonaan pois ja laittaa tilalle jotain pienempää.


Samoja kukkasia mitä eteisessäkin on, lennähti seinälle myös jokin aika sitten. Pikkuhiljaa alkaa jo joulujututkin hiipiä mieleen, tunnelmavalojen asennusta olisi enemmänkin suunnitelmissa. Täytyy vaan tarkistaa missä kunnossa mahtavat olla säilytyksen jälkeen. Kaupassa aloin jo etsimään jouluvaloja, mutta ei niitä vielä juurikaan ollut! Kauhea pettymys,
mut onhan nyt toki vasta syyskuu..      Tunnelmallisia hetkiä siitä huolimatta sinulle!4 kommenttia:

 1. Näyttääpäs täällä kivalta!:) Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Täältäpä löytyi ihan mun tyylinen blogi! :) ihania juttuja. Otan seurantaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Hauskaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Valkoinen kaniini! Kivalta näytti myös sinun blogissasi :)

  VastaaPoista